9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
10000 i de devirdik vay be
-
@poisson 5000 ve 7500 i ben yazdim bunuda bekliyodum hizli davrandin
-
@hattorihanzo ahh be tüm gün ilk girişimdi bilseydim kahramanı beklerdim
-
@resetat o da birşey hocam o da birşey
-
@genclerbirlikli şaka biryana mülakata girmemiş olmama rağmen bakanlığın bu rezaleti bir an önce toparlaması gerek artık.Bundan sonrası müslümana gavur eziyeti olmaya başladı.Önünde ne iş olursa olsun böyle bir yükün Altına girdiysen koskoca bakanlık olarak da altından kalkmayı bileceksin.100 kaymakamın işi 60 güne kalmadan bitiyorsa 300 SGK denetmeninin işide haydi haydi biter. İnsanları ekmeğinin peşinde bu kadar süründürmeye gerek yok.Her işe Reis-i cumhur mu yetişecek illa ondan bir talimat mı gelmek zorunda işlerin hızlı çözülebilmesi için anlamıyorum.
-
Gercekten rezalet bir surecteyiz ve hala bir ses yok haftalar geciyor.
-
Yeni dönemin yönetici profili; bir üst yöneticinin gönderisini FAVla, RT yap, inisiyatif alma, talimat bekle, koltuğuna sahip ol...
-
Vay be bu başlık bile 3 saattir ileti yazılmayacak hale gelmiş.Artık sinirler çeliğe dönmüş anlaşılan
-
@luthor seni öldürmeyen sey güçlendirir
-
@hattorihanzo Hayır yaralarla ölürsün sözü daha geçerli bizim için yavaş yavaş ölüyoruz.
-
Bu hamit tekir kim bileniniz var mı ?
-
@shanks bu kadar kotumser olmayin bence o bu degil bu gidisle denetmen disinda sair yazar hersey olcaz
-
Sonuclarin aciklanmasini beklerdim aynalardan evvel
-
Burada da rekoru kırdık heralde şöyle bakıyorum başlıklara da hiç göremedim 10binlere geleni
-
@mk5561 Şu an telefonda giriyorum göremiyorum ama başlık 1 milyon görüntülemeye yaklaşmıştır.
-
Dernek başkanı görüşecekti sorup da yanıt alan oldu mu acaba?
-
@resetat az kaldı arkadaşlar, yakında açıklanacak, bizim bir açıklama yapmaya yetkimiz yok, diyecekler.
-
@budageceryahu kardeşim başta okurken duyum sandım heyecan yaptım, yapma böyle şeyler
-
@budageceryahu konu hakkında bilgimiz var ama kurum adına açıklama yapamıyoruz da olabilir
-
birde yonetmelik değişiyor 10.pro 30 günde açıklanacak diyorlar şu işe bak önce şu işi halletseler ya