Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
@i̇bni-haldun hocam bir arkadaşım staj yaptı yurt dışı görevini bile zor verirken referansla bile güzel ülkeleree görev cikiyomus. Ben ab de staj yaptım. Amerikaya bile eşinizle 1 yil gönderiyor genelde belcikaya 6 aylığına surekli göreve gidiyorlar. Orda euro maasi alırken buradaki maaşları yatmaya devam ediyor. Çok büyük projeler yapiyolar. Zaten 80 yds istemesinin de mantığı bu. Ingilizcenizin ileri olması çünkü çoğu yurtdisina gidiyor. Ticareti kazananların çoğunun ingilizce seviyesinin abdekiler kadar olmadığı ortada zaten.
-
@blavk, içinde söyledi: Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
@i̇bni-haldun hocam bir arkadaşım staj yaptı yurt dışı görevini bile zor verirken referansla bile güzel ülkeleree görev cikiyomus. Ben ab de staj yaptım. Amerikaya bile eşinizle 1 yil gönderiyor genelde belcikaya 6 aylığına surekli göreve gidiyorlar. Orda euro maasi alırken buradaki maaşları yatmaya devam ediyor. Çok büyük projeler yapiyolar. Zaten 80 yds istemesinin de mantığı bu. Ingilizcenizin ileri olması çünkü çoğu yurtdisina gidiyor. Ticareti kazananların çoğunun ingilizce seviyesinin abdekiler kadar olmadığı ortada zaten.
Neden o kadar torpil döndüğü belli oldu İlk 10'dan mülakatları iyi geçmesine rağmen sadece üç kişi alınması, kadronun arka sıralardan doldurulması falan... Sinirden gülüyorum sadece. Hakkım haram zehir zıkkım olsun. Çok yazık çoooookk
-
@fleabag bende aynı durumdayım ilk 10daydim ve şuan yedekteyim yapabileceğim hiçbir şey yok. Kuruma girdikten sonra da böyle şeyler dönecek ama ekmek parası ne yapabiliriz ki
-
@blavk yedekte olduğunuz için bu kadar ajans güzellemesi yapıyorsunuz o zaman. Kusura bakmayın terbiyesizlik yapmak istemiyorum da manipülatif davranıyorsunuz
-
@basebalo herşey açık ortada zaten karar onların ben staj yaptığım yerin deneyimini paylastim. Ki ulusal ajansin forum kısmında orda staj yapanlarda varmış isterseniz ordan takip edebilirsiniz
-
@blavk Ben de Ulusal Ajansta yedek olarak bekleyenlerden biriyim. Dünden beri manipülatif iletilerinizi takip ediyorum, doğruyu söylemek gerekirse Ulusal Ajansı da Bakanlığı da pek bilen biri olduğunuzu düşünmüyorum. İnsanlar kararsız olabilir, o yüzden forumdan bilgi edinme çabasında olabilir ancak bu demek değil ki insanların fikrini değiştirmeye çalışarak onların hakkına girme hakkına sahipsiniz. Fazla zorlamayın, akışına bırakın, insanlar kendi aklıyla tercihini yapsın. Nasiptir, her şey olacağına varır.
-
@güzelyalı tabikide herşey akışına varır herkes icin en hayırlısı olur inşallah sizin içinde inşallah ve umarım girersiniz. Ama zaten benim gibi aynı yerlerde staj yapmış insanlar zaten ne kadar doğru konuştuğumu biliyordur ki sizde yedek olduğunuz için doğal olarak ticareti secmelerini istiyorsunuz. Ki zaten karşı tarafı savunanlara birşey dememissiniz. İnsanların hakkında net bilgiye sahip olmadan konuşmanız da ayrı bir olay. Ama inşallah girersiniz. İyi günler
-
@blavk, içinde söyledi: Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
@fleabag bende aynı durumdayım ilk 10daydim ve şuan yedekteyim yapabileceğim hiçbir şey yok. Kuruma girdikten sonra da böyle şeyler dönecek ama ekmek parası ne yapabiliriz ki
Torpili meşrulaştırmak da neyin nesi? Kuruma girdikten sonra da olacak ne demek? Ben kendi emeğimle girdim, torpilim yoktu ve benim hakkım göz göre göre yendi. Siz belli ki torpil yaparak yedeğe girmişsiniz. Ben tüm soruları doğru cevaplayıp ilk 10'da olmama rağmen adımı yedek listede dahi göremedim. Günlerdir benim gözüme uyku girmezken hak yiyerek kadroya girip ulusal ajans başlığında tutacakları evleri alacakları maaşı konuşanlarda da zerre kadar vicdan yok; torpili meşrulaştıran sizde de. Her birinize yazıklar olsun. Utanç duyuyorum bu insanlarla aynı mesleği paylaşmaktan. Ülkeye hak, adalet getirmekle yükümlü nesle bak.
Ticarette de aynı şekilde sürecin hiçbir şekilde adaletli yürütüldüğüne inanmıyorum. Herkes susuyor ama kimse aptal değil. Artık yeter!
-
@fleabag kusura bakmayın benim de torpilim yoktu. Bu kadar fevri ve isyankar olmadınız da anlamadım. Ama bende tüm sorulara doğru cevap verip elendim. Benim hakkımı siz mi oduyceksiniz?
-
@blavk Ne yazdığınız ortada. Torpili olmayan torpili meşrulaştırmaz. Ayrıca hakkınızı arayabilirsiniz. Ben dilekçemi verdim, itirazımı yaptım. Eğer siz de kendinizden eminseniz hakkınızı arayın. Agresif tepkimin sebebi sizin şahsınız değil, milleti burada iki haftadır aptal yerine koymaya çalışıp dalga geçer gibi ev-maaş hesapları yapanlar.
-
@fleabag en azından itiraz süreniz var bizde böyle bir hak da taninamadilar
-
Arkadaşlar tebligatlar posta yolu ile adresimize mi geliyor? Bir de tahminen işe ne zaman başlanır bir bilgi edinebilen oldu mu?
-
@user1045 bir önceki alımda arama yapılmış duydugum kadarıyla. Baslama tarihi ile ilgiliyse Evrak tesliminde bir arkadasa evrak tesliminin son gününden 2 hafta sonra falan baslatırlar denmiş.
-
@user1045 personel genel müdürlüğü çalışanı tebligat yoluyla adrese yollanacağını söyledi
-
başlama tarihi ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar? 15 ekimden önce başlama olasılığımız var mıdır?
-
Feragat eden var mı bir bilginiz var mı?
-
@basebalo Teşekkür ederim. 6’sından sonra tebligat beklemeye başlayabiliriz o halde.
-
@user1045 inşallah hemen olup bitsin. Bana bir beyefendi 7’si ya da 8’inde evrakların atama şubesine gönderileceği, en geç 3 haftada da atamanın gerçekleşeceğini söyledi. Farklı da işleyebilir süreç fikrim yok
-
@mihtt5 hocam yedekten mi girdiniz acaba ticaretten arandiniz mi yedek olarak?
-
@hctp Hayır hocam, asil olarak kazandım.