Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
@hctp Yedeklerin aranması 6 ekimden sonra başlayacaktır diye düşünüyorum
-
Yedeklerden aranan oldu mu hiç?
-
@uhr ilk 2 yedeğe sıra geldi
-
@tl-hmb kurumdan mı ögrendiniz?
-
Merhaba,
İşealımkariyer ofisinden mail geldi. Şu kadar puan olumlu yerleştirme aşamasında diye. Yedek adaylar için sizde de aynı ibare mi var? Yedek adaya bunun yazması normal mi?
-
@uhr Merhaba, bana da aynı şekilde kariyer kapısından “olumlu” olarak mail geldi, yedek listesindeyim ama mailde gelen “genel sıralama” ile yedek sıralamam farklı. Maildeki sıralamaya göre asil olarak kazanmış olmam lazım. Kurumu arayınca Cumhurbaşkanlığı (kariyerkapısı) sitesinde hata olduğunu falan söylediler ama bu nasıl bir hata anlamadım. Kurumdaki kişi, Ticaret Bakanlığı’nda liste açıklanmadan önce Kariyer Kapısı’na gönderildiğini o yüzden hata olduğu söylendi. Sonradan liste mi değişti noldu gerçekten anlayamıyorum.
-
@sdfhkl merhaba, benim de listedeki yerimle maildeki sıralamam farklı. Tahmin ettigim kadarıyla maildeki sözlü puana göre sıralama, listedeki yazılı ile sözlünün ortalması ile olusan sıra
-
Kariyer Kapısı'ndaki mülakat puanınız gözüküyor mu ? Benimkinde bekliyor yazıyor.
-
@mergentengere hocam siz deyince baktım bende de bekliyor yazıyor daha önce puan yazıyordu
-
@basebalo Yukarıda bir arkadaş yazmıştı 'bakanlığı aradığımda Kariyer Kapısı'nda sıralama yanlış gösteriyor' demişler. Büyük ihtimal ondandır.
-
Selamlar, sanırım bundan sonra bir aranma süreci olmaz diye tahmin ediyorum. Yedek adaylar için durum kesinleşmiştir diyebilir miyiz sizce?
-
İşe başlama tarihiyle ilgili yeni bir bilgisi olan var mı?
-
@vamos üstat hayırlı olsun iyi olmuş sevindim güzel bir kadro .
-
@karar Teşekkür ederim dostum. Daha iyi yerler sana olur umarım.
-
@vamos Bana geçen gün bir bir buçuk ayı bulabilir demişlerdi. Ama kesin olarak bir tarih belli değil sanırım henüz.
-
Yeni bir bilgi edinen var mı arkadaşlar başlama tarihi ile ilgili?
-
@user1045 ben de çok merak ediyorum. Telegram grubu filan mı kursak acaba
-
Kazanan arkadaşlar bana numaralarını ve isimlerini mesaj atabilir. Whatsapp grubu kurarız. Aynı promosyon olacağımız için eğitimlerimiz de aynı anda gerçekleşecek sanırım. Daha sağlıklı iletişim kurabiliriz.
-
Telegram grubu var. Orada aktifiz. Buradan link atamıyorum. İsteyen olursa özelden yazayım ya da telegrama "ticaret bakanlığı uzman yardımcılığı" yazıp katılabilirsiniz.
-