Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
-
@just her alandan belli bir puanı geçmeniz lazımdı. Ortalama puanın yanında her alandan da en az 60 yada 70 almanız gerekiyordu.
-
Hukukta puanım 78 görünüyor ancak olumsuz sonuçlanmış. Puanı 70ten yüksek olup da olumsuz sonuçlanan var mı acaba ?
-
@vasıflıişsiz Pardon sonucunuzu da soramadım, geçmiş olsun hocam. Umarım daha iyi ve hayırlı bir yer olur en kısa zamanda.
-
İstatistikte kimseyi geçirmemişler
-
Ben kazanmışım arkadaşlar
-
@tl-hmb detaylı sonucumu ü nasıl öğrenebiliriz peki Hocam?
-
@user86 cimere yazmalısınız sanırım
-
@tl-hmb uzun işmiş Hocam, direk bölüm bölüm yazsalar puanımızi da bizi de uğraştırmasalar ne olur sanki?
-
Ben de ortalaması 70 üstü olup elenenlerdenim ne yazık ki... Mülakata çağrılanları tebrik ederim, hakkınızda hayırlısı olsun.
-
ben de 76,8 ile kalmışım (iktisat)
muhtemelen alan sınavını geçemedim
genel iktisat ve ingilizce bu kadar kolay olursa normal -
@yeşilçay ben de iktisattan girdim 80 le kalmışım alan olduğunu düşünüyorum ama diğerleri 90 vs olmalı inanılmaz saçma geldi
-
Arkadaşlar Uİ’den mülakata kalanlar grup kuracak mı
-
Kamu bölümünden geçmişim bende. Herkes hakkında hayırlısı olsun. Bi önce ki alımda mülakata girenler nasıl bir mülakat süreci geçirdiler, bilgilendirirlerse memnun oluruz. Ne gibi konulara dikkat etmemiz gerekli.
-
Arkadaslar ui'den listede 17 kişi alınıyor 18. olmuşum 0.6 puanla kaçırmışım itiraz etsem etkisi olur mu sonuçta 24 kişi almaları gerekiyordu
-
@nulusoy95 hocam her alandan 60 almış olmanız gerekiyordu. Demekki birinde 60 in altında kalmışsınız listeye girememissiniz. Büyük ihtimalle bunu soylerler
-
@birbilinmeyen hocam görünce bir özelden yazar lütfen
-
Arkadaşlar merhaba, ben sınavdan 77 puan almışım (uluslararası ilişkiler) 111. Sırada görünüyorum. Ancak uluslardan giren başka bir arkadaşım 61 puanla 47. sırada görünüyor. Bu genel sıralama neye göre yapılıyor anlamadım, ben bölümlerden birinde baraj altı kalmış olsam bile genel puanda sıralamamın daha düşük olması saçma geldi bana. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
-
@bb_bb ben 18. görünüyorum mesela 69.4 puanla anlayamadım
-
@nulusoy95 yarın bi kurumu arayıp soracağım. Hiç anlam veremedim. Tamam barajlardan dolayı listeye girememiş olabilirim ama 111. olmam da çok anlamsız.