Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
@blavk çok teşekkürler
-
@blavk her iki oturuma da tıkladığımda ikinci oturumu belge olarak veriyor defalarca denedim giriş çıkış yapıp da denedim olmuyor böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?
-
@bella evet bende de öyle oldu ama biraz sonra deneyin düzeliyor sistemsel sıkıntı sanırım
-
@bella aynen bende de öyle oldu denemeye devam edin
-
@blavk maalesef sorun hala devam ediyor, bir de hes kodu çıktısı istemişler sınava girerken e devlettekini kopyala yapıştır mı yapacağız yoksa başka yolu var mıdır?
-
Arkadaşlar fotoğrafı yukluyorum ama yan çıkıyor böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
-
@vasıflıişsiz hocam kesip düz şekilde telefona kaydedip tekrar deneyin
-
@bella ilk belgeyi aldıktan sonra sistemden çıkış yapın sonra tekrardan giris yapıp ikinci belgeyi alın. Hes kodu için de aynen e devletten ss alıp çıktısını alicaksiniz. Girişte okutmak için okumazsa zaten direk üstündeki kodu yazarak aliyolar
-
@blavk sagolun hocam düzeldi
-
@blavk çok teşekkürler
-
Hocam herkesin bir ve ikinci oturum sınav salon ve sıraları birbirinin aynısı mı?
-
@user1045 benim ayni
-
@user1045 benim de aynı
-
Merhaba, yarınki sınav binası Yabancı Diller Yüksekokulu olanlar biliyorsa binanın yerini tam tarif edebilir mi? Haritalar'da birbirine yakın iki farklı bina çıkıyor. Hangisi olduğundan emin olamadım. Herkese şimdiden başarılar dilerim
-
@kimondra I blok için de böyle çıkıyor sanırım orada öğrenebileceğiz
-
@bella Öyle olacak gibi görünüyor. Teşekkürler
-
@bella İ blok ruşan pastanesinden sola giriyorsunuz hemen hacı bayramın girişinde
-
Arkadaşlar yarın sınavda kurşun kalem mi kullanacağız acaba. Giriş belgesinde kalem silgi kalemtıraşinizi getirin yazıyor. Ben tükenmez kullanırız diye düşünmüştüm
-
@vasıflıişsiz test olma ihtimali var mı?
-
@ymn yok hocam sınav klasik. Neyse her ihtimale karşı iki kalemi de göturcez