17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kadir_karasu Çok yorucu şehir kardeşim, şehre aşık olarak gittim, 5 sene okudum. Şimdi mülakatı geçip Anadolu'da yaşama zamanı.
-
@Unutan sonuna kadar katılıyorum. Ama işte çok garip bir sevgi var bu şehre karşı içimde.
Hani birisi bir laf dese üzerine yuruyesim geliyor
Neyse şimdi mülakat zamanı -
Hepiniz için hayırlısı olur inşallah. Kayseriden bende hepinize selam söylüyorum arkadaşlar. Benim ilk mülakat tecrübem olacak bu inşallah. Tecrübeli kardeşlerim benim gibilere yardımcı olması dileği ile. Hepinize şimdiden mülakatta başarılar diliyorum
-
.........
-
Güzel İzmir'den selam herkese. İlk mülakat tecrübem olacak. Bol şans hepimize
-
İstanbul dan selamlar benimde ilk mulakatim olucak hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
-
@bestof92 ıstanbul lerden kardeşim
Ben esenyurt -
12345678
-
@kadir_karasu benim de beylikduzu
-
@osamano helal olsun vesselam...
-
@bestof92 kardeşim buluşalım münasip bir zamanda ?
-
Oo iyi iyi İstanbul'lu çok kardeşimiz var. Yolumuz düşerse çaysız kalmayız
-
@kadir_karasu tabiki çok iyi olur
-
12345678
-
@osamano yok bence hırs değil. Hırs ile Gayret arasında çok önce bir çizgi var; bir şeyi azim ile istiyorsanız onun adı kararlılık ve gayret oluyor,"ben ben" ile istiyorsanız hırs oluyor. Bakıldığı zaman seninki hırs tanımına uymuyor biraderim. En azından benim hırs tanımıma.
Tabi bence -
12345678
-
@osamano benzer şeyleri hemen hepimiz yaşıyoruz biraderim
Hakikaten çok zor bu sınavları başarmak.
O yüzden tebrik etmek gerekir teker teker bu gibi insanları. Tabi soruları önceden alıp giren şerefsizler değil.
O yüzden şimdi ayakları uzatıp ooooooohhhhhh deme zamanı -
................
-
icisleri.gov.tr'de halen bir duyuru yayınlanmadı. kaçla kapattığını merak ediyorum ben.
-
Dostlar sizden bir ricam olacak. 2017 Kaymakamlik sinavi icin kaynak, yontem ve okunasi mevzuatlar konusunda sizden daha ehil gormuyorum kendimi oraya fikirlerinizi beyan ederseniz cok memnun oluruz. Takip edecek herkese faydasi olacaktir.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/738/2017-kaymakamlık-sınavı/