17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Bruma bakani deger verdigi biri son dk arar ve listeye girer haliyle dusuk referansli birisi listeden dusurulur maleaef
-
@kayyimmi Dostum ben gireyim demiyorum, en çok hak eden girsin diyorum.
-
Arkadaşlar bir sorum olacak. 1-2 gün içinde sizleri bulunduğunuz yerde ki yerlere soran oldu mu ?
-
@Bruma seninle alakali bir sey soylemedim zaten kardsim
Dedigin seyde hakliligini dogruladim koridor dursun son dk bile degisebilir listeler -
Arkadaşlar şöyle diyeyim bu liste girme çıkma meselesine benim kayınço polis dün mezuniyeti oldu dün güvenlik soruşturması sebebiyle 5 kişi daha elenmiş yani güvenlik soruşturması da etkili oluyordur
-
@kayyimmi Anladım dostum zaten. Ben genel bir cümle kurdum ''hayırlısı'' olsun anlamında yanlış anlaşılma olmasın. Selamlar.
-
@Bruma 1 2 gun degilde mulakattan once beni mahallemizde sorusturmuslardi
-
Liste bellidir listedekiler sorgulaniyordur
-
Son dönemde sorulanlar varsa muhtemelen listedir. Zira birkaç arkadaşın son 1-2 gün içinde bilgileri sorulmuş.
-
@Bruma son 1 2 gunde kimden ne bilgisi sorlmus anlamadim
-
Bazı adayların soruşturmaları mülakattan sonra devam ediyormuş. Son günlerde aramışlar ve aday hakkında bilgi almışlar.
-
Arkadaşlar yani biz bugün için tekrar umutlanalim mı diyorsunuz
-
@Bruma aday hakkinda kimden bilgi almislar kendisinden mi
-
Ayrıca arkadaşlar bu duyumculara inanmayın. Çok titiz soruşturma yapılıyor. Referans en tepeden olsa bile MİT raporundan yani güvenlik soruşturmasından çizik yiyenler kesinlikle alınmayacağı söyleniyor. O yüzden araştırmalar titiz yapılıyor ve süreç uzuyor. Eskisi gibi tanıdığı olanların gireceği bir mülakat olmayacak.
-
@kayyimmi Alınması gereken yerlerden diyeyim.
-
@Bruma bu yazdığım tamamen şahsi fikrimdir dostlar.
-
Herkese merhaba, hafta içi iş yoğunluğundan dolayı foruma uzun süre bakamamıştım, sizleri dışarıdan seyirci olarak takip ediyordum ancak bugün ben de yazışmalara birkaç cümle katılayım dedim. Her şeyden önce siz ne kadar bilgi sahibiyseniz ben de o kadarına sahibim. Benim şahsi kanaatlerime göre şu ana kadar listenin yayımlanmama sebebi adayların ciddi tahkikattan geçirilmesi. Bakanın, müsteşarın nerede oldukları önemli değil. 2015 mülakatında şimdiki bakan yardımcısı bakanlığa vekalet ediyordu. Biz o zamanda bakanın lokasyonunu sürekli izledik durduk ama bakan memleketinde iken sonuçlar açıklandı. Şimdi size bir sorum var. Allah bu meslekte mesai yapmayı, rızık teminini bize nasip etmişse buna bütün dünya karşı çıksa engel olabilir mi? Ya da tersinden sorayım, Allah'ın kuluna nasip etmeyeceği bir mesleği hangi referans, yakın, siyasi vesair mümkün kılabilir? Hiç kimse. O yüzden rahat olun ve sonuç ne olursa olsun ülkeniz için faydalı ve güzel şeyler yapma azminizi koruyun. Ben mülakata ilk günlerde girdim ve bazı arkadaşlarımızı görünce gözümden birkaç damla yaş süzülmedi değil. Kimimiz belki emaneten takım elbise bulabildik, kimimiz kıravatımızı heyecandan yanlış bağladık. Allah'a dua ettim. Bu kardeşlerimi mahsun bırakma dedim. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. Hadi bir şeyler yapın, aksaklıklara çözüm üretin denilince hepimiz ülkemiz için canla başla çalışacağız, yoksa o kapıya neden ayak bastık, maaş için mi, sanmıyorum. Sonuç menfi olursa kızmayın, devletinize ve ülkenize sırtınızı dönmeyin. Allah her şeyde bizim bilmediğimiz hayırlar yaratır. Vermediklerine de şükür. Aslında sizinle beraber bu nasihatleri ilk kendime veriyorum. Bakalım neler olacak.
-
@Andalucia katılıyorum kardeşim, bakanın ankarada olmasıyla sonuçların açıklanması arasında bi ilişki yok bence.
-
@Bruma zannetmiyorm listeyle ilgili oldgunu. Mesela bana mulakattan once hic polis filan gelmedi eve. Bildigim kadaryla kimseyede sormadilar beni. Zaten sorduklari konu komşu varsa yakinda akraba filan. Seni tanimayana seni niye sorsunlar. Muhtemelen mulakat oncesindeki sorusturmanin devamidir
-
polisin soruşturması şekilden ibaret arkadaşlar komşunuza soruyorlar kimdir necidir hali tavırları nasıl falan diye. bu soruşturmadan netice almak çok saçma olur o soruların sonuncusu Atatürk ilke ve inkılaplarına ve cumhuriyetin değerlerine bağlı mı değil mi ? bu soruyu sizi soruşturulan kişiye sorulmuyor bile bağlıdır diye tik atıyorlarmış.çünkü bunu polis nereden bilecek.esas olan mit soruşturması.