17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
ayrıca en son bu kadar sayıyla kaymakam alınan yıl 2009 130 kişi 21 kasımda bitmiş 6 aralık gece yani 7 aralıkta açıklamışlar.o zaman 520 kişi girmiş şimdide 400 kişi girdi.aslında çokta olağandışı bi durum yok
-
24 mart cuma gunu arkadaslar
-
@Kymkm105 aha yeni bi tarih daha geldi yokmu artıran:)
-
Arkdslar ben de bugun aciklnsn isterim ama aceleye getirmek istemiyorlr bir de listedekiler sorusturuluyo tekrardan diye bisey yok. Polisin yaptigi sorusturma gerek gorulmedigi surece bakanliga gonderilmiyormus bile yani yuzeysel. Hem sayi hem bakanimzn yogunlugu sebebiyle haftaya cuma gunu.
-
Sdce son iki sinav 3 4 gunde aciklanmis digerleri zaten en az bir iki hafta sonra olmus ve gundem hic bu kadar yogun degilken bile.
-
@Kymkm105 tahmin mi duyum mu
-
@sbf12345 aynen emniytte tanidiklar vardi komsulara soruldultan sonra aradim polis tanidigi olumlu olarak gonderdik dediler
-
Tahmin ama tek duyumum listenin hazir falan olmadigi.
-
Memuriyeti olanlari kurumlarindan da soruyorlar arkadaslat sadece komsu cevre degil yani
-
.......................
-
Selamunaleyküm Paylaşmak istedim Listenin açıklanmasından bir gün önce ismi listede olup sonradan çıkartılan şu anda Sayıştay denetçisi olanlarda var halindende gayet memnun Rahat olun Allah ın dediği olur. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun İnşallah.
-
@mg_ Kesinlikle hocam benim de bir arkadaşım aynı durumda,kendisi sonradan akademisyenliğe yöneldi, şimdi iyi ki olmamış olsaydı ben o mesleği hakkıyla yapamazdım diyor. Mülakattaki tüm arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun.
-
-
@kayyimmi Benim bahsettiğimde listelik bir şey yok sadece elenmeye dair bir yorum
-
@kayyimmi Biliyor bi şekilde hocam
-
@mg_ bilebilecek kadar icerdeyse elenmezdi bence
-
-
@paretowilfredo üstad senin herhangi bir tahmin ya da duyumun var açıklanma tarihi konusunda
-
Arkadaslar bu guvenlık sorusturması nasıl bişey cok merak ediyorum? Adayın takip edilmesine kadar varır mı yani cok kapalı kutu gibi bu kadar uzun sürcek işlemler neler sizce?
-
@Banderas11
sahiden bilen varsa bu konuyu açıklarsa çok güzel olur.
TC kimlik numarasıyla tüm kayıtlara ulaşılabiliyorken, kayıt dışı kısım nasıl soruşturuluyor?