17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@sbf12345 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
ayrıca en son bu kadar sayıyla kaymakam alınan yıl 2009 130 kişi 21 kasımda bitmiş 6 aralık gece yani 7 aralıkta açıklamışlar.o zaman 520 kişi girmiş şimdide 400 kişi girdi.aslında çokta olağandışı bi durum yok
bana bu yaklaşım reel örneklemeyle mantıklı geldi.
-
Arkadaslar benim tahminim referandum dan sonra açıklanacak boşuna burda vakit kaybetmeyelim
-
.................
-
@thomas kardes ben sadece tahminde bulundum başkaları gibi duyum diye atmiyorum
-
@Morientes128 Ben tahminine bir şey demedim. Sadece sırf vakit geçsin diye burada oyalanan insanlara boşuna beklemeyin demene takıldım.
-
Sali 22 ya da carsamba 22 ne cuma ne de referandum sonrasi
-
@Morientes128 katiliyorum bencede pazartesi gece aciklanmamasi halinde referandum sonrasina kalir
-
18 Mart 22 diyen Nerede
-
Önümüzdeki hafta açıklanır.Olur ki açıklanmazsa bu iş uzar gibi
-
Haftaya cumayı rahat bulur
-
Mülakat alelacele yapıldı arkadaşlar, en kısa zamanda açıklanır. Referandum sonrası, gibi ütopik takvimler belirlemeyin kafanızda.
-
@Kaydı-Silinmiş o zaten dalga gecmeye gelmisti . Sali ya da carsamba aksami tamamlanicak Allahin izniyle
-
@ese0603 yahu kusura bakma da nerden biliyosun? Ne salı carsambasi
-
Her gece bu gece diyorlar olmadıkça da şu gün diyorlar
Şu gün açıklanacak diyen arkadaşlar önceki paylaşımlarınızı da görebildiğimizi biliyorsunuz değil mi
İnsanin aklıyla dalga geçiyorlar -
Her ortaya atılan "gün" bekleyeni anlamsız bir bekleyişe sokuyor. İlk "şu gün" söylemi olmasaydı ne bu kadar beklenti içine girerdik ne de geçen zamanı kendimize zehir ederdik.
-
@duyumsuz onceki yazdiklarima bakabilirsin dun ne dediysem bugun de ayni . Burda duyumu olan birisi acikca kimden duydugunu soylemez zaten bu da mantik disi olur degil mi ? Ben baska gruplardan dalga gecmeye gelenlerden degilim . Bende siz gibi heyecanla bekliyorum ve bu kadarini biliyorum . Carsamba mubarek gun ya da 18 mart Canakkale zaferinde bekleyin diye dalga gecmiyorum
-
@ese0603 hadi inşAllah hocam
-
Çok trol var burada gerçekten
-
@ese0603 dostum şu an girdim baktım önceki günlerdeki paylaşımlarına da keşke resim çekip paylaşma şansı olsa
-
@duyumsuz tmm