17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@s8 ben öyle olduğunu düşünmüyorum
-
@s8 :)))
-
@s8 Öyle olacağını zannetmiyorum. Bu dediğin sözlü aşamasında olur yazılı aşamasında bir şey olmaz
-
Kars li varmi beyler
-
Arkadaslar sacmalamayin isterseniz 400un 26si erzurum 5i usak 17si sivas 21antalya diye mi ayarlicaklar
-
@s8 tabiki hayir mulakat surecince bir ilden oyle 5 10 kisi kazananmiyor her ilden her memletten birileri kazansin istiyorlar
-
@s8 kardesim mulakatta dikkat ediliyor simdi biseyler diyecem linc edilecem ama bunu cok saglam biyerden duydum ben
-
@hakimbey yozgatliyim ne sakasi
-
Bende bi duyum aldım sağlam yerden eto bitmiş
-
@sbf12345 :):):)
-
@Kymkm105 bak 2de yozgatli var mesela bende seninle kapisiyorum hemso
-
Illerin nufusuna gore seciliyor o. Mesela az nufuslu ilden daha az alinir. Bayburttan istanbul kadar cikmaz mesela. Burda en avantajli sey cok alinacak ilden az kazanan cikmasi olur. Nasip...
-
Mulakat asamasinda iller arasinda bi ayrim ve kisit var arkadaslar
-
@ahmt linc filan etmicez duydugun yeri soylemeden ozet gecebilir msn cunku gercekten merak edilesi bi konu
-
Beyler toprakçılık yapmışsınız iki dakika bakamadık ISPARTA FOREVER
-
@s8 referans arama noktasinda bi kac yere temas ettim mecburen orda soylediler dediler ilinden kac kisi kazanms ogren ona gore senden daha ust referans bulan olursa sansn olmaz dediler
-
Kastamonulu bi arkadasim var tek o varmis cok keyifliydi sansim fazla diyodu ondan ogrendm ben de iller arasinda kisit oldugunu
-
Erzurumlular milletvekilliğine aday olsa daha çok şansları olur:)
-
Ona tek olmadığını söyle dostum
-
@thomas Sanırım doğru ve bu biz tüm Erzurumluların listede olma ihtimalini düşürür.