17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Selamın aleyküm dostlar. Birileri forumla oynuyor. Kimin huzurunu kacirdiysa dost meclisimiz, huzurunuzu kacirmaya calisiyor. Farkindayiz ve mudahale edecegiz. Daha kalici cozumler de masada. Insallah bu sorunlari asip guzel ortamimizi tesis etmeye devam edecegiz.
-
Arkadaşlar diğer sitelerin trolleri ve sizleri buradan soğutmak isteyen bazı kendini bilmezler aynı ıp'den farklı hesaplarla saldırıya geçtiler. Maalesef olacak bunlar ama kontrol altına alınacak dostlar. Bundan sonra ıp üzerinden engellemeler yapılacaktır.
-
@Diriliş aynen oyle ozur dilerim tekrar sende dahil diger arkadaslar haklarini helal etsinler , amacim kesinlikle aldatmak oynamak degildi . Bende beklemistim ama olmadi insallah aciklandigindan hepimiz icin hayirlisi olur . Sizleri seviyorum kendinize iyi baki
-
@Antimülakat kimse bunlar gerekeni yapin ben bi kere bile kotu bisey yazmadm 20 eksi verdilet
-
@paretowilfredo simdiye kadar nerdeydiniz sayin yonetici
-
@Kymkm105 hocam eksi veya artı almak olağan bir şey. Anlık yapılan bir puanlama. Mesele o değil, hakaret, kötü söz, aşağılama, siyasi söylem, tröl olduğu belli hamleler, gereksiz duyum yalanları vs. hissettiğimiz an, kısaca forumun huzurunu kaçıran hamleleri yapan arkadaşları mecburen engelleyeceğiz.
-
@paretowilfredo ben arti 40 tan eksi 56 ya dustum bi de yazdiklarima bakin kotu bi durum var mi ama siz mudahale etmediniz
-
@Kymkm105 Hocam gözden kaçırmışız. Bizim hatamız. Bunun için özür dileriz.
-
@Kymkm105 Dostum sitedeki her ânı takip etme sansimiz yok takdir edersin ki. Onlarca baslikta yuzlerce yazi yaziliyor bir gun icinde. Eger sikayetinizi iletmis olsaydiniz muhakkak ki mudahale ederdim. Diger dostlar bilirler bugune dek kac kez mudahalede bulundugumu ve bu yonde taleplere kayitsiz kalmadigimi.
Saygilar sevgiler.
-
@paretowilfredo ama kac arkadasimiz sildi gitti
-
hakimbey isimli kullanıcı eksiyi atan engellendi
-
Biz bahçemizi guzellestirelim dostlar yine gelirler. Bahçemizin hali, baharimizin habercisi olacaktir. Hepsini yoluna koyacagiz. Kendinize yuce davranin.
-
@hgrotius kardesim hosgeldin
-
Bugun de nobeti tamamladik demekki bugun de kismetimizde yokmus iyi geceler...
-
Rahat bir hafta sonu geçiririz en azından. Pazartesi kaldığımız yerden devam ederiz.
-
@Antoloji haftasonu aciklanmaz mi acaba
-
@Kymkm105 hiç belli olmaz da açıklanmaz düşüncesiyle zihni meşgul etmemek daha rahatlatıcı.
-
Arkadaşlar eksi olayına kasıtlı olarak yüklenenleri tespit ediyoruz o konuda sıkıntı yok. Eksi almak yorumla alakalı ise buna yapacağımız bir şey yok ama özellikle eksi veriliyorsa buna müdahale edeceğiz. O konuda öncelikle o kişilerin artı veya eksi vermesi engellenecek daha sonra da hesabı dondurulacak ve son çare olarak da ıp üzerinden engelleme yapılacak. Bu konuda endişelerinizi dikkate alıyoruz, merak etmeyin, başka sitelerden gelip sitemizden sizleri soğutmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğiz.
Sözüm ona bu arkadaşlara mesajımız: Güneş balçıkla sıvanmaz, altını çamura atsan değeri düşmez, meyve veren ağaç taşlanır...
Forumda gerçek kimlikleriyle yer alan arkadaşlarımıza mesajımız: Biz sizleriz, sizler de biz.. Dün biz sizler gibi forumlarda bir bilgi diye gezerken, bugün siz aynı durumdasınız, bundan bir kaç yıl sonra da yeni mezun İİBF/SBF mezunu arkadaşlarımız... Bu bayrağı en iyi şekilde ve en doğru bilgiyle yükseltmek hepimizin elinde.
İİBF ve SBF mezunlarının hakkını hiç bir forum veya siteye bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Yıllarca bizleri sömürmekten başka bir şey yapmayanlar ve onların dalkavukluğunu yapanlar bunu böyle bilsin.
Onlarca fake hesapla saldırıya geçildi amaç sizleri buradan soğutup, eski düzene yani kendi düzenlerine geri getirmek. Malum site/siteler ve dalkavuklarını biliyorsunuz, oyuna gelmeyip burada kalan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz, forumdan ayrılanlar içinde şunu söyleyelim adam p.çadmin@hotmail hesabıyla giriş yapmış, burada amaç ne olabilir? Bir diğeri 17 saat önce siteye üye olup, sitede her yerde reklam çıkıyor buradan ayrılacağım diye yazmış. Tesadüf mü? Elbette değil ama; sözüm ona bu troller bilsinler ki, eski düzen yıkıldı, artık İİBF/SBF sizin sahte yüzünüze kanmıyor.
Facebook grubundan beri yeminimiz var, öyle üç beş çapulcunun yaptıklarıyla emaneti bırakacak değiliz, burası artık sizin attığınız üç beş zehrin tesiriyle çökmeyecek kadar sağlam bir forum halini aldı. Dürüst olun, nağmert ve alçak saldırıları bırakın, adam akıllı iş yapın sonuna kadar bizde destek verelim. Örneğin, iibfliler sitesine verdiğimiz destek gibi. Çaldığınız yazılarımızı, elimizden mahkeme kararıyla almaya çalıştığınız forum sayfamızı, para karşılığında satar mısınız? teklifinde bulunduğunuz sitemizi vermiyoruz! Buradayız, kimseye de bu işi bırakmıyoruz. Hadi hep birlikte, güçlerinizi birleştirin ve öyle saldırın! Bakalım kim ayakta kalıyor.
Bizi açtığınız davalar, itirazda bulunduğunuz durumlar, tehdit ve şantajlar... Hiçbir şey yıldıramaz, madem oyunu farklı oynamak istiyorsunuz, o şekilde de oynarız ama biz farklı bir kimlik ve imajla buralara geldik ve bu siteyi açtık. Bu nedenle gidin belanızı başka yerlere saldırarak bulun, hatta hazır saldırganlığınız üzerinizde işe birbirinizle başlayın.
-
@Antimülakat ben de boyle oldugunu duydugum bildigim icin kaydoldum ama 2 gun basibos gibiydi forum. Bu mesajinz tekrar umutlandirdi
-
@Kymkm105 hocam site kısmını düzeltmeye fazla odaklandık, fırsat bilip saldırmışlar, bizde sanıyoruz münferit forum tartışması ilgisi yokmuş meger.