17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
GUY cularda bayram havası var darısı başımıza arkadaşlar
-
Hayırlısı olsun.
-
Böyle komik hesapların peşinde olduklarını hiç sanmıyorum açıklanmamasının arkasında başka bir sebep var ama nedir bu sebep hiçbir fikrim yok.
-
@issizadam Yazan arkadaş mesajını sildi mi acaba ben göremiyorum?
-
@thomas arkadaş iletisini değiştirmiş
-
Arkadaşlar is kesinlikle güvenlik soruşturması başka bir sebebi yok bence su an herşey olağan işliyor önceki alımlarda erken açıklanmasının nedeni mulakatlarin bize kıyasla sınavın açıklanmasından daha geç yapılması ,bizde mülakatlar erken yapildi haliyle de sonuç aciklanma süresi uzuyor bugün sınavın açıklanmasından itibaren tam 69.gun gecmis bir önceki alım 65.gun açıklanmış bizde sayı 40 kişi fazla uzaması normal
-
.............
-
Dostlar @mete kardesimizin mesajini yonetim olarak biz degistirdik. Kendisine de bilgi verdik. Kendi iyiligi icin diyelim. Benim yasadigim sorunlari az cok biliyorsunuz bu tip duyumlardan. Bilginiz olsun.
-
Demek ki onun ki duyum değil kesin bilgiydi bizde referandum sonrasını düşünüyorduk zaten en azından o zamana kadar kafamız rahat olur
-
@paretowilfredo değiştirme nedeninizi tam anlayamadım?
-
@KD6 Muhteviyatında iki devlet adamının bir görüşmesine dair bilgi verilmiş. Bu bilgi arkadaşımızın başını ağrıtabilir. Bu nedenle değiştirdik.
-
@paretowilfredo Teşekkürler düşünceli davraşınız için.
-
@paretowilfredo 2 devlet adamının devlet sırrı niteliğinde bi görüşmesinden bahsedilmedi.ki öyle olsa ne bu bilgi bana gelirdi nede ben afişe ederdim.olayı stratejik bir bilgi paylaşımı boyutuna taşımanın çok anlamlı olduğunuda düşünmüyorum.yorumun değiştirilmesi hususunda ise değiştirilmesindense silinmesini yeğlerdim.çünkü o isimler olmadan içeriğin pek bi anlamı kalmıyor.yinede mühür kimdeyse süleyman odur diyecek söz kalmıyor.
-
@mete Estağfurullah kardeşim mühürlük bir mesele değil. İnan ki seni düşündüğümüzden. Daha evvel yaşadığım tecrübelere binayen anlayacağını düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun. -
Bakanımızdan bugün bir bildirim gelmedi kendisi ankarada heralde
-
@diriliş Bakan Mardin'de.
-
@thomas nereden aldım bu bilgiyi kardesim
-
@diriliş Twitter'da gördüm kardeş. Cumhurbaşkanının hemen yanında duruyordu.
-
@thomas kardeşim bende gördüm simdi
-
Başlık baya hareketsiz.Şu güzel gecede açıklasalar sonucu keşke.Herkese hayırlı Kandiller.