17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
.............
-
@kadir_karasu diyorum ya kardesim elimizden geleni iyisiyle kotusuyle yaptık sınavdı mülakattı artık şimdi nasip işte. Kader gayrete aşıktır amenna o konuda sana katılıyorum kardeşim.
-
Arkadaşlar sadece bir tahmin yürütüyorum bence şöyle bir liste yapmış olabilirler
1.Çok iyi
2.iyi
3.kararsız
4.yeterli diil
Böyle bir listede ilk 2 listeye girmek çok önemli ancak bu 4 listeyi 5 10 dakikada nasıl belirleyebilirler bilmiyorum ama şu tahminleri yürütüyorum
1.Mülakatta diksiyon giyim kuşam hitabet yürüyüş oturuş kalkis
2.Sorulan sorulara cevap veriş şekli ve bilgisi
3.Referans
4.Kamuda calisiyor mu calisiyor ise herhangi bir disiplin cezası almismi
5.Evlimi evli ise eşi ne iş yapıyor
6.Üniversite ve bölümü
7.memleketi
Daha fazla kriterde olabilir tek bir kriterde olabilir
Allah bu kriterlerin hepsindende olumlu çıkmayı nasip etsin kardeşlerim Bir muhammet fatih safiturk olmayı ve o kaim makama oturabilmieyi bu ülkenin birliği beraberliği için çalışıp gerekirse şehit olmayı nasip etsin Allah herkesin gönlüne göre versin -
@Kaymakam58. 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaşlar sadece bir tahmin yürütüyorum bence şöyle bir liste yapmış olabilirler
1.Çok iyi
2.iyi
3.kararsız
4.yeterli diil
Böyle bir listede ilk 2 listeye girmek çok önemli ancak bu 4 listeyi 5 10 dakikada nasıl belirleyebilirler bilmiyorum ama şu tahminleri yürütüyorum
1.Mülakatta diksiyon giyim kuşam hitabet yürüyüş oturuş kalkis
2.Sorulan sorulara cevap veriş şekli ve bilgisi
3.Referans
4.Kamuda calisiyor mu calisiyor ise herhangi bir disiplin cezası almismi
5.Evlimi evli ise eşi ne iş yapıyor
6.Üniversite ve bölümü
7.memleketi
Daha fazla kriterde olabilir tek bir kriterde olabilir
Allah bu kriterlerin hepsindende olumlu çıkmayı nasip etsin kardeşlerim Bir muhammet fatih safiturk olmayı ve o kaim makama oturabilmieyi bu ülkenin birliği beraberliği için çalışıp gerekirse şehit olmayı nasip etsin Allah herkesin gönlüne göre versinReferans hepsinin önüne geçmez inşallah.
-
@kadir_karasu Kardeşim Allah gönlümüze göre olanı versin
-
Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin arkadaşlar. Gece 22:00-01:00 nöbetleri başlıyor
-
winter has come
-
@president06 kardeşim ben bu bekleyiş deneyimini ilk defa yaşayacağım önceki dönemleri forumlardan takip ettim de sanki kendi sonucumu bekliyor gibi oldum ki şimdi kendi sonucumu bekliycem hakkımızda hayırlısı ne ise o olur insaallah
-
@president06 gerçekten bu kadar çabuk açıklanır mi hocam
-
@president06 gece mı acıklanıyor genelde teamüller ne yönde?
-
@Banderas11 Önceki alımları bilmiyorum ancak son iki alımın birisi 22:00'de diğeri 00:00'da Bakanlık internet sitesine yüklenmiş. Bakanlık mülakat bitiminden itibaren en geç 3-4 gün içinde sonuç listesini açıklıyormuş. (Bu arada benim de ilk mülakatım:)
-
@president06 sen de demek ki benim gibi önceki alımları heyecanla takip etmişsin
-
Arkadaşlar mülakatlar bitti mi son arkadasimizda girdimi bugün giren kişiler var mi burada
-
artık canlı tutalım burayı arkadaslar ne zaman açıklanacagina dair duyumu olanlar yazarsa çok makbule geçer.
-
Haftaya cumaya kadar açıklanır.Benim tahminim bir sonraki cuma bu iş biter
-
2014 süreç 19 aralık mülakat bitmiş 22 de açıklanmış
2015 süreç 04 temmuz mülakat bitmiş 9 da açıklanmış
pazartesi bile gelebilir , cumaya kadar bekletmezler bence -
14 mart sali diye tahmin ediyorum
-
Bugün mülakatlar saat kacta bitti
-
yürek dayanmaz bu saatten sonra
-
Yaklaşık 6 aylık stres dolu sürecin son günleri..
Allah cc bu mesleği hakkıyla yapabilecek arkadaşlarla bir ömür "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturuyla yol yürümeyi nasip etsin.