17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Hepinize hayırlı uğurlu olsun kardeslerim. Insallah mulakat sonuclariniz da hayirli ve gonlunuze gore olur. Zor bir sinavdan sonra simdi yeni bir heyecan.
Tercihini Yap olarak bu surecte de sizlerleyiz insallah her zaman birlikte olacagiz.
-
Daim olur inş. Hepimiz için @paretowilfredo desteklerinizi bekliyoruz her daim
-
@yemre6606 insallah kardesim Allah guc kuvvet verdigi muddetce biz hep buradayiz
-
Mülakata kalan kız arkadaşları da buraya bekliyoruz, kaç kişiyiz bu yolda?
-
Hayırlı olsun yeni başlık.
-
Öncelikle kazanan arkadaşları çok tebrik ediyorum sınavı kazanacagimi pek dusunmedigimden sınavdan sonra hiç kitap açmadım yarından itibaren tekrar başlamayı düşünüyorum acaba mülakatlar ne kadar süre içinde gerçekleşiyor geçen senelerden tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim
-
@n.vision kardesim topla takimi @kadir_karasu ile birlikte
-
Kardeşlerim kaymakam bir arkadaşımla konuşmuştum. Mülakat tarihleri için çok beklemeyecekler, hemen yapacaklar, sen çalışmaya başla demişti. Hemen başlamak lazım hep beraber çalışmaya.
-
@paretowilfredo inşallah kadir de kazandı iyi oldu
-
Yav 3 yıl "başka bir platformda" kalıp da sonradan buraya gelince şaşırıyorum be
Çok hoş bir ortam burası
Gerçekten reklam için demiyorum ya
Ki işini iyi yapan kişinin reklamı yapılmalı bence -
@kadir_karasu eyvallah kardesim var olasin. Sizlerle cok daha guzel oldu meclisimiz. Insallah hep bu sekilde gitmesi dilegiyle.
-
Ama daha bir yana bence bu platformda yazan arkadaşlar hep beraber hareket edelim,tanışalım derim ben
Nasip olur da göreve başlar isek -
.................
-
@kadir_karasu tanışalım kardeşim inş. Ben aydın sgk'de çalışıyorum. Varsa aynı il buyursun gelsin ya da buluşalım. Mülakat günü zaten tanışırız.
-
...............
-
@yemre6606 aydın a kesinlikle geleceğim kardeşim
O zaman tanışırız inşallah -
Kazanan arkadaşlar kaç doğru bekliyordu kaç aldılar arkadaşlar. Yani tahmini kaç doğru kazandırdı sizce
-
@kadir_karasu inşallah.
-
Dünyanın en güzel şehri istanbul'dan selamlar
Bak angora demeyin giderim burdan -
@president06 ankarayi çok özlüyorum. Ailem orada. Ben aydında gurbetteyim ;))