17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@president06 hamdolsun biraderim aşama 1 geçildi
-
- dönem mi bilgisi olan var mı?
-
@n.vision aynen. 105. dönem olucaz inşallah
-
@kadir_karasu inşallah..
-
0000000000
-
@osamano Birbirimize ettiğimiz dualarla kazanıyoruz, ben buna inanıyorum. Şimdi sıra bu yolda emek veren diğer kardeşlerimizde. Bizlere mülakat süreci için, onlara da şu sınav sonucunu tez zamanda atlatmaları ve yola devam etmeleri için güç ve azim verir inşallah.
-
.................
-
@Unutan dua önemli duaya devam
-
77788999999
-
arkadaşlar sosyal medyadad dolaşırken şöyle bir videoya denk geldim:
https://twitter.com/Ajans04/status/816155813970673664videoda Ağrı valimiz sayın Musa Işın'dan bahsediliyor, basiretli bir devlet büyüğü davranışına çok güzel bir örnek. TRT'nin konu ile ilgili belgeselinde de sela ile halkı sokağa davet etme fikrinin de ilk kez Musa Işın tarafından akledildiğini söylüyordu bir vatandaş. Vali bey de bunu doğruladı. Müftüyü arayıp sela okunup halkın sokağa davet edilmesi emrini çok kısa bir sürede verdiğini anı olarak anlatmıştı. Allah bizlere böyle değerli devlet büyükleri ile mesai yapmayı nasip etsin.
-
@osamano normalde 4-5 hafta var durumu vardı
Ama malum durumlar nedeniyle biraz hızlı olacağını düşünüyorum ben -
@kadir_karasu bayağı bir hızlı olacak sanırım söylediğinize göre. Ancak güvenlik soruşturması falan işin içine katarsak mart ortası veya sonu diyebilir miyiz mülakatlar için.
-
Arkadaşlar kazanan bir aday adayı olarak diğer kazananlari bn de tebrik ediyorum. İnşallah mülakatta da aynı sevinci yaşarsınız.
-
Dostlar Mülki İdare aksatılacak bir hizmet olmadığından ve acil ihtiyaç vaki olduğundan en hızlı biçimde sürecin tamamlanacağını düşünüyorum ben de. Sonrasında da yeni alım iklimine girilecektir.
-
Ben de parero kardeşim gibi düşünüyorum.
Arkadaşlar reklam gibi anlaşılmasından korkuyorum ama aramızda oluşturduğumuz samimiyetten dolayı anlaşılmayacaktır.
Mülakat için ahmet nohutçu hocanın "kaymakamlık mülakatına hazırlık" adlı bir kitabı var. Tavsiye ederim.Ki zaten bence nohutçu hoca fazlasıyla hakk ediyor bu "reklamı".
-
@kadir_karasu Hocam Ahmet hoca gerçekten övgüyü hakeden bir insan reklam olarak asla algılanmamalı bu sınava çalışan ve kazanan çoğu insan Ahmet hocanın kitaplarıyla bunu başarmıştır eminim.
Hocam size bir sorum da şu olacak önerdiğiniz kitabı biraz araştırdım ama bir çok sitede stok olmadığını gördüm acaba bulabileceğim bir yer biliyor musunuz ? -
@issizadam beyazıt sahaflar
-
@kadir_karasu Beyazıt Sahaflar'ın da KPSS Kitap Merkezi'ne dönüşünü acı içinde izliyorum Bi de son gittiğimde kulak misafiri oldum bir kaç pazarlığa onu alma lan bak ben pareto benim listeden al diyesim geldi
-
@kadir_karasu ben de tam acaba hangi kaynaklardan nasıl çalışsam diye kara kara dusunuyordum Ahmet Nohutcunun bu kitabını ilk defa duydum Ahmet hoca zaten kaliteli bir hoca sende tavsiye ediyorsan illaki faydalı
-
@kadir_karasu 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@issizadam beyazıt sahaflar
Beyazıt Sahaflara gitme şansım yok malesef aramızda yüzlerce kilometre var