17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaymakam58. 74 saat sonrası bugüne mi denk geliyor?
-
Evet dediği doğruysa bugün gece 12ye kadar açıklanacak diyor
-
@Kaymakam58. Troller listesine adını altın harflerle yazdıracak bir arkadaş daha mı acaba:)
-
@thomas troll oldugunu ifade etti cumaya kaldi umitler
-
@ech08 senin bu kadar cumada ısrar etmenin nedeni ne
-
@Kaymakam58. Haftanin son gunu diye diyorum . bende sen gibiyim hicbi sey bilmiyorum
-
@Kaymakam58. Bu hesap sorar tarzi uslubunu da duzelt hepimiz bekliyoruz iste bisey bilmeden
-
@ech08 kusura bakma sinir katsayisindan kaynaklanıyor her lafın altından birşeyler çıkarmaya başladık artik
-
yatmadan önce dua ediyom kaymakamlık sınavı açıklansın diye, sınava girmedim ama bana dert oldu
-
Gecen sene carsamba aciklandi.cuma sarti yok.bugun yada yarin aksamdan umitliyim ben
-
6 aydır her gün Kaymakamlık kelimesini kullandım:)
-
@ali-asker ha o zaman olabilir hep haftasonuna yakin beklendigi icin cuma diyodum ben
-
sayfa hareketsiz olunca sanki açıklanmayacak hissi veriyor
-
@kamikaze çünkü kimsede sağlam bi duyum yok herkeste 'bence' var hiç açıklanmayacak gibi hissediyorum ben
-
@fetih o ilk zamandaki heyecan kalmadı hocam , bu aslında bir yandan bakılırsa iyi oldu çünkü elenirsek yıkıcı etkisi daha az olur...
-
@kamikaze 13 marttaki heyecan nerde şimdiki heyecan nerde
-
Sınava girmedim ama dayım rahmetli, şehit Kaymakamdı. Arkadaşlar bu kadar önemli bir pozisyon için güvenlik soruşturmalarınızın bu kadar çabuk biteceğini düşünüyor musunuz ? Eleştiri anlamında almayın umarım çabucak açıklanır ben de başka bir sınavı bekliyorum. 4-5 ayda biten soruşturmalara nazaran eğer açıklanma ihtimali varsa bu diğer sınavlar için de iyiye işaret demektir. Herkese bol şans. Umarım en çok çalışan ve en çok isteyenler kazanır.
-
@jamesdean Kaymakam adaylari şubesi güvenlik soruşturmalarının bittiğini söyledi gecikmenin onla alakası yok insiyatif tamamen komisyondaymis
-
Tunceli de 12 şehidimiz var Allah'ım rahmetiyle muamele eylesin
-
@fetih 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Tunceli de 12 şehidimiz var Allah'ım rahmetiyle muamele eylesin
Allah rahmet eylesin hepsine,
yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dilerim,başımız sağolsun