17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
40.gün..sabır ve ne olursa olsun şükür ..
-
Hadi be kardeşim açıklansında bizde önümüze bakalım yeni sınava bakalım.Sizler kadar bende bekliyorum
Rabbim bu görevi feraset sahibi kişilere nasip etsin..Hakkınızda hayırlısı. -
Bu hafta aciklanma olasılığı sizce nedir arkadaslar
-
@Kaymakam58. 60 saat say (en gec)
-
@Kaymakam58. ümitler azalıyor bende kardeşim hiçbir gelişme yok
-
Veee bir duyuru daha
-
cuma günü büyük gün olabilir diye düşünüyorum ben de ...
-
4 yıl önce tam bu gün gümrük mülakatı açıklanmıştı. Tarih tekerrür etse bi
-
@ech08 senin bu cuma da ısrar etmenin altında bir sebep var ama hayırdır inşallah bakalım kardesim
-
Bencede cumaya kadar aciklanir
-
Sayın bakanımız elazigda tunceli şehitlerimizi uğurlama töreninde tekrardan şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim
-
............
-
60 saat dememin nedeni de 74 saat meselesinden cikti saka olsun diye dedim bilmiyorum ne zaman aciklanacagi zaten bilsem aranizda isim olmaz keyfime bakarim
-
@ech08 Konuşmalarına dikkat edersen sevinirim sana kardeşim diye hitap ettim yanlış anlama diye senin takindigin tavra bak ,lütfen kelimelerini daha dikkatli kullan burda kimsenin kimseye ulan deme ruh hastası deme hakkı yok
-
@Kaymakam58. 1 DEFA ACIKLADIM DAHA HALA CUMA DEMENDE HAYIR VAR DIYOSUN SAKA MISIN
-
@ech08 @Kaymakam58 beyler sakin kalp kırmayalım ortada bir yanlış anlaşılma var sabredelim bugün yarın açıklanacak mı diye kırmayalım birbirimizi
-
Bu başlıkta troller eksik olmuyo maşallah.
-
@Harun-Resid hocam tahminim şu yönde kaymakamlık muhabbeti bir tek burda dönüyor o yüzden sabote eden bir iki tip var.
-
Uzun zamandır forumu takipteyim kimisi çıkıp duyum diyor kimisi tahmin diyor kimisi çıkıp bunları diyenlere kızıyor. Arkadaşlar hepimiz bir sonuç bekliyoruz birisi şu tarih dedi diye o tarihte açıklanacak diye birşey yok bu sabırsızlık agresiflik mülki idare amiri adaylarına yakışmıyor kimsenin kalbini kırmaya değmez hiç bir makam zamana bırakmak en doğrusu
-
Bugün de açıklanackms gibi bir his gelmedi.acaba önümüzdeki 1000 yıl açıklanmayck gibi hisseden tek ben miyim