17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Ne dersiniz ? Aciklanir mi bugun ?
-
@ech08 74 e 4 kaldı
-
@fetih iyi bekledik ama ya helal olsun bize
-
@ech08 çok iyi bekledik çok da güzel bekledik o değil de ne çok bekledik
-
Bi de trollerimiz olmasa daha güzel olacak
-
@fetih 74 saat sure veren adam kendisinin listede olup olmadigini da bilir heralde dimi ?
-
@ech08 bilir ve forumda paylaşmaz 74 saat sonra açıklanacak diye
-
"Mü'min aynı delikten iki defa sokulmaz (ısırılmaz)." Hadis-i Şerif
-
@birazdeli verdigin sure doluyo kardesim varsa yeni haber paylasir misin ? Yoksa madrid-munih macini izlicem de...
-
Değerli ve o kadar da değerli olmayan arkadaşlar,
Cumartesi akşamı saat 22:00 sularında "74 saat sayın" şeklindeki mesajımın sebeb-i hikmeti 20 Eylül 2014 ve 27 Mart 2015 tarihlerindeki sınavların mülakat sonuçlarının pazartesi ve salı günleri açıklanmış olmalarıdır. Yani kendimce Anayasa Değişikliği Referandumu'nun yapıldığı tarihi mülakatların bittiği tarih olarak yorumladım ve bu yorumu yaptığımda tarih henüz 15 Mart'tı. Hala bu akşam açıklanacağını düşünüyorum. Halihazırda İçişleri Bakanlığı'nda bu mevzu ile ilgili herhangi bir görevli ile irtibata geçmeyi de ister tanıdığınız olsun ister olmasın yanlış bulurum. Hasılı kelam "Müslümana suizan değil hüsnü zan yakışır" ilkesi gereği maksadını aşan yorumlar hakkında sadece sukunetimi muhafaza ediyorum. Bu mülakattan iki kez elenmiş biri olarak benim için iltimas yapıldığını ima eden adamın zaten Allah belasını vermiş demektir, bize hacet yoktur. -
@birazdeli Hocam tamam her şey çok güzel de forumda ki kişilerin hali ortada neden öyle insanları umutlandıracak şekilde bir mesaj yazdınız. Bari sonuna benim düşüncem veya öyle hissediyorum gibi bir şey yazsaydınız da bu kadar insan sizin mesajınıza takılmasaydı...
Ayrıca o mesajı kasıtlı yazdığınızı düşünüyorum bu saatten sonra. Şunu bilmenizi isterim çok fazla insanı bugün açıklanacağı şeklinde umutlandırdınız. Bu forumu sadece bizler takip etmiyoruz ailelerimizden girip okuyanlarda var ve onlar sizin gibi trol hesaplara inanıp beklenti içerisine giriyorlar.. Yazıktır...
-
@birazdeli esas seninkini vermis cunku 2 kez elenmekle adam olmak yerine bela okumayi secmissin . Ekmegine bak hadi
-
Senin mantığı o zaman 2009 mülakatınada uyarlayalım o sene araya kurban bayramı girmişti bayram pzt si bitti sonuçlar pazar gecesi açıklandı o zaman bizimki de pazar gecesi açıklanacaktır diyelim herkes işine gücüne baksin direkt pazar gece açıklanacak deyip buradaki arkadaşları umutlandırmak onların hakkına girmektir insanlar zaten tahminini duyum gibi paylasanlardan bıktı
-
@birazdeli Yaziklar olsun başka hiçbir şey demiyorum..
-
Buraya baktıkça 2013'te terör örgütünün elindeyken serbest bırakılan 8 kamu görevlisinden biri olan kaymakam adayı aklıma geliyor. O zaman Habur'daydım ve şundan kesinlikle eminim ki o çocuk kendisi için yanlış bir meslek seçmişti lakin bunu çok geç farketti
Adam bunu kendisi icin yazmis resmen
(kendi iletisiydi , baska birisi icin yazmisti ama kendisini anlatmis) -
Kendimi bu sınavı hiç kazanmams saydım epeydir.bu yüzden şu zaman bu zamana inanmıyorum.dostlar insanlari çok da ciddiye almayin.hele hele böyle bi konuda.önümze bakalım.
-
@dividant2 çok haklısın kardeşim duyum tahmin kimse bişey yazmasın kimse kimseyi beklentiye sokmasin her seyden daha coj yordu şu süreç
-
bugün de yalan oldu
-
@antimadde ay sonu ya da belki de kpssden sonra ya da ramazan bayramindan sonra falan filan iste
-
cumaya kadar açıklanmazsa heves diye bişey kalmaz bende