17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@M.KuruFasülye Hadi ya!!! Hocam sizin için çok üzüldüm. Bunda da bir hayr vardır diyelim. Daha güzel meslekler nasip olur inşallah...
-
.....................
-
@M.KuruFasülye bana denileni söyledim kardesim bilemiyorm tabi. Sizden baska liste disi kalan varmydiki. Belki onlari soylemistir gorevli ?
-
@cfb_1907 2 kişi niye feragat etmiş acaba? Feragat edecekti neden başkasının hakkına girdiler? Onlar girmese 2 farklı kişi girecekti belki de...
-
@thomas belki baska mulakati kazanmslardr bilemiyorumki. O aralar aciklanan mulakat sonucu filan olduysa eger
-
@birazdeli yani bu akşam mi açıklanacak bunu mu demeye calisiyosun
-
@birazdeli öngörü mü tahmin mi duyum mu bilmiyorum ama referandumdan sonraki ilk beklenti bu akşam olacak bakalım referandum öncesi gibi boş mu çıkacak bu da hakkımızda hayırlısı olsun
-
kuyuya atılan bir taş sadece bence.
-
@kamikaze bugün gelip bir açıklama yaparsa arkadaşımız hoş olur yok yapmazsa da canı sağolsun herkesin tahmin az çok vardır paylaşan da var paylaşmayan da bi akşam olsun da bekleyip görecez
-
Bu hafta olcaksa bile en uygun tarih 21 nisan cuma gibi duruyo ama insallah arkadasimiz hakli cikar
-
@birazdeli ye göre bu akşam en geç 00.00a kadar sonuçlar açıklanacak eğer aciklanmazsa arkadasin bu sayfada attığı ilk mesajla kendisi çelişkiye düşecek bu konuda kendisinden tekrar bir açıklama istiyoruz
-
@Kaymakam58. bir troll vakası daha mı ne dersin
-
@fetih onu akşam gorucez kardesim
-
@Kaymakam58. 3 tane iletisi var habur filan biseyler demis ama bakalim
-
@ech08 74 Saat nedir Niye 72 değilde 74
-
@thomas şöyle trol olmadığını varsayalım kardeşim, o iletiyi saat 22 de yazdıysa ve 3 gün sonrası 00 diye duyum aldıysa 74 saat eder ama dikkat trol değilse
-
Tırolüm
-
@birazdeli buraya geri dönüp yazdın trol olmadığını bence ispatladın buraya gün saat verip sonra kaydını sildirenler çok geldi
-
@fetih Sınavın açıklanmaması nelerle uğraştırıyor bizi arkadaş:)
-
@birazdeli bize lütfen doğru bilgiler verin eğer verdiğini bilgi doğruysa bunu lütfen teyit ediniz burda hepimiz yeteri kadar kanser olduk açık açık söyleyin bu akşam bu sinav aciklanacakmi