17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Liyakat pan in labirenti var hocam. İspanyolca ama olsun altyaziyla guzeldi
-
@Liyakat yıldızlararası ve başlangıç diycektm ama izlemissinzdir diye demedim. Bilim kurgu olarak bunlar ve gecen yılki x-men apoclypse surukleyiciydi
-
@davetsiz ikisini de izledim hocam
-
Sonuç bekleyen arkadaşlar: 74 saat sayın! (En geç)
-
Referandum sonrası ilk 3-5 gün sonuç beklemek bana çok mantıklı gelmiyor.
-
Hayaldi gerçek oldu:) Sonuçlar gerçekten referandum sonrasına kaldı... İlk duyduğumda yok o kadar da değil demiştim ama gerçekten o kadarmış:)
-
3 ay çsgb mülakatının sonucunu bekledim,50 gündür sgkyı bekliyorum kaymakamlık kadar yormadı bunlar.Allah rızası için ne zaman açıklanacağı hakkında bilgi sahibi olan varsa söylesin.çevremdeki herkes sorar gözlerle bana bakıyor sanki sonucu ben açıklayacakmışım gibi
-
ay sonuna kadar beklemezsek iyidir
-
evet referandumu ve 37.ci günü de bitirdik.
-
Yorumlara oylama isareti bende gozukmuyor kaldirilmi acaba ?
-
@Liyakat 40.gunun safaginda
-
@cfb_1907 Kaldırılmış olabilir bende de görünmüyor.
-
Şimdi de referandum hengamesi sürer bir müddet yine bekletilen bizler oluruz...
-
Bekleyişleri açıyorum
-
kaldığımız yerden nöbete devam
-
Arkadaslar artik referandum sonrası olayı kalmadı ben cumaya kadar her an aciklanabilcegini düşünüyorum bu hafta akşam nobetlerimizi tutalım artık bu forum canlansin
-
@birazdeli 74 saat derken kardeşim
-
@fetih yani diyorki pazartesi yada salı sonuçlar açıklanacak diyor
-
@Kaymakam58. kardeşim sen bu forumda en etkinlerden birisin sence bugün ve yarın açıklanma ihtimali nedir ben bu hafta pazara kadar açıklanabilir diye düşünüyorum ama bugün veya yarın biraz erkenmiş gibime geliyor
-
@fetih Hiç belli olmaz bu saatten sonra ,aciklanmamasinin en büyük nedeni yoğunluk ve bu sebepten toplanamamalariydi bence büyük ihtimal sayın bakanımızın masasindadir liste bence iş tamamıyla son değerlendirmeye ve imzaya kaldı diye düşünüyorum , ben bu hafta herhangi bir gün açıklanacağını ve bu günün büyük ihtimal çarşamba veya cuma olacağını dusunuyorum