17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaymakam58. Hadi bakalım inşaallah bakanlar kurulu var külliyede bugün her türlü bu hafta toplanılır ve açıklanir
-
Arkadaslar az önce şubeyi aradim bana tüm insiyatifin komisyonda olduğunu gecikmenin güvenlik sorusturmalariyla ilgisi olmadığını güvenlik soruşturmalarının bittiğini ne zaman açıklanacağı ile ilgili net bir tahlil yapamadıklarını ve üstüne basarak herşeyin komisyonun insiyatifinde olduğunu söyledi
-
@Kaymakam58. Puanlamayi yapamadilar heralde
-
Ben güvenlik soruşturmaları bitmemiş olabilir diye düşünmüştüm o konuda tamamıyla netim artık ,yani arkadaslar her an açıklanabilir komisyon bakana sunar bakanimizda okeylerse bu iş biter ben bu akşam dahil bu hafta açıklanacağını düşünüyorum
-
Vaaay demek ki ortada hazir bi liste yok
-
@ech08 bence tam tersi
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Bu başlıkta sıralama konusunda sorun yaşandığını okumuştum. ilk açıklanan sonuçlara göre mülakata kalıp da sonradan sıralaması aşağıya kayan dostlarımız vardı. Ben de benzer bir durumu sayıştay için yaşadım ve sıralamam bir günde 2 basamak düşerek mülakat dışı kaldım. Üstelik bu karar 2 buçuk ay sonra alındı ve ben 2 buçuk aydır harıl harıl mülakat çalıştım. Siz dostlarımdan ricam kaymakamlıkta bu sorunu önceden yaşayan dostlarımın ya da varsa tanıdıklarının bana ulaşmasıdır. Yardımcı olursanız sevinirim
-
....................
-
@kadir_karasu neden önemli olduğunu bana ozelden yada burdan yazarsan sevinirim
-
@kadir_karasu burdan yazarsanız herkes bilgilenir
-
................
-
Cuma aciklanir o zaman . zaten beklemekten ne heyecan kaldi ne heves
-
yine 20.00- 22.00-00.00 nöbetleri
sil-baştan
başlıyoruz -
@Schumpeter bugün mu başlasak yarın mi acaba
-
@fetih cumaya kadar yokum diyorum açıklanırsa biri haber versin
-
iyi günler arkadaşlar bir sorum olacaktı bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa önemli bir yardımda bulunmuş olacak. Kaymakamlık sınavına itiraz sonucu 2 kişi liste dışı kalmışlardı acaba bu arkadaşlar itirazı sonucu mülakata çağrıldılar mı ? Şimdiden teşekürler
-
@fetih sanki beklemediğimiz gün varmış gibi olmuş benimde dediğim
bugünü yarını yok her gün bakmıyor muyuz? -
@mk_38 evet mulakata girdigimiz salonun önunde bulunan iki gorevliden erkek olan bana mulakata 402 kisi cagrldigini soylemisti. 2 kisi bastan feragat etmis. 2 kiside mulakata girmedi demisti. Toplam 398 kisi girdi diye ben yazmstm daha once
-
100 kisi secemediler
-
................