17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@BenKaymakamOljam A.selam Troll Bey
-
Dün gece yine tam 1 ay 1 gün
-
@caimacam dua edelim de daha fazla uzamasin
-
@fetih en gec haftaya cuma demek istiyorum tamamen içgüdüsel
-
@dividant2 benim de düşüncem o yönde daha beklemeyiz inşaallah
-
Artık beklemek yoruyor insanı,çevrene ''hala aciklanmadi bir duyumda yok "demek dahada yoruyor ,ben bu kadar duyumsuz bir sınav görmedim ,mülakatlari bu kadar erken ve hızlı yapılan bir sınavın sonuçlarının açıklanmasının rekora ulaşması insanı dahada dellendiriyor,resmen sınava girdigimi unuttum bugün mulakatlarin bitisinden 34.gün ,34 gün boyunca her akşam bir umutla saat 20.00,22.00,24.00 u beklemek belki uyuyakalmak sabah kalktığında ilk iş olarak bir heyecanla siteye bakmak ve hep hayal kırıklığı..
-
etrafımdakiler artık sanırım girdiğime pek inanamıyorlar böyle bir şey yoksa söyle bilelim diyenler artıyor
-
Hepimiz hemen hemen aynı durumdayız. Süreç uzadıkça ilgili-ilgisiz herkes sınavı soruyor.
Artık açıklansada sonuç ne olursa olsun yolumuza baksak.
-
Bu ne ya böyle
-
http:// www. memurlar. net /haber/660795/sinavlara-hep-ayni-adaylar-basvurmak-zorunda-kaliyor.html?utm_source=headlines
Biraz geç oldu ama en azından diğer sınavlarla birlikte bir şekilde haber olmuş...
-
Kaymakam olmak hasbihal, istişare, vesselam selametle, naçizane gibi kelimeleri kullanmayı mı gerektirir hdurrkhfhnsdk kullanmayanı kovuyorlar mı
-
şu mübarek cuma günü açıklansa ne güzel olur.artık mülakatın sonucundan ziyade açıklanıp açıklanmamasını merak eder hale geldim.
-
iyi bir strateji oyunu tavsiye edebilecek olan var mı?kafa dağıtmak için.böyle olmuyor.
-
@Liyakat age of empires asla eskimez. Fantastik arıyorum dersen warcraft ta fena degil
-
@cfb_1907 age of u defalarca bitirdim.ama age of age oftur doğru.başlangıç müziği yeter
-
@Liyakat Kardeşim bu süreçte bolca strateji oyunu oynadım sana önerilerim ''Banished, Anno 1404 veya 2070, birde oynarsa red alert2 veya 3 '' bunlar vaktini öldürür ama ders çalışma gibi bir düşüncen varsa hiç bulaşma şimdiden söyleyim
-
Ankarada olan varsa gelsin de fifa 17 oynayalim
-
@BenKaymakamOljam 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Kaymakam olmak hasbihal, istişare, vesselam selametle, naçizane gibi kelimeleri kullanmayı mı gerektirir hdurrkhfhnsdk kullanmayanı kovuyorlar mı (alinti)
Bunu eksileyenlerin zoruna giden ne
-
Eksileyenlerden 1 tane kaymakam ciksin kazandigim kaymakmligi birakacam
-
yemin ediyorum şu başlığın muhabbeti sadece bu forumda var diye bunlar gelip pisliğine yapmıyorsa her bildiğim yalan...