17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bu ileti silindi! -
Yazılı sınavdan beridir burdayım ve şunu gördüm ki her geçen gün ortaya çıkan "yeni nickli" üyeler 3-5 iletiden sonra troll olduklarını çok kolay belli ediyorlar. Amacınız nedir bilemem ama boşa çabalıyorsunuz bilesiniz.
-
Buraya baktıkça 2013'te terör örgütünün elindeyken serbest bırakılan 8 kamu görevlisinden biri olan kaymakam adayı aklıma geliyor. O zaman Habur'daydım ve şundan kesinlikle eminim ki o çocuk kendisi için yanlış bir meslek seçmişti lakin bunu çok geç farketti. Umarım şimdi en azından kendisi için doğru tercihler yapıyordur.
-
.............
-
@birazdeli neden?
-
@osaduman onları banlamaktan biz yorulduk bu .... yorulmadı
-
Arkadaşlar bu zamana kadar hafta sonu hic aciklamamis dmi
-
Bugün açıklanacakmş gibi bir his içindeim haftasonu açıklanmasj mümkünmü
-
@hakimim_25 iste ben de onu merak ediyorum kardeşim. Tecrübeli arkadaşlar bi bilgilendirse
-
Aciklanmaz kardeslerim . Anlasilan su ki sayin bakanimiz referandumdan sonra sakin kafayla oturup bu isle bizzat ilgilenecek . 21 nisan cuma gunu aciklanir.
-
Niye eksiliyorsunuz hakketen çocuk gibi insanlar var ya
-
@birazdeli neden anlyamadik ?
-
kaymakam adaylarının eğitim takvimi ile ilgili bilgisi olan var mı? sınavın açıklanabileceği en geç tarih hakkında bir fikir verebilir.
-
Bakan bey yine Mardin'e gitmiş
-
Gunler cok cabuk geciyo . bazen nasil aksam oldugunu bile anlayamiyorum . en azindan bu konuda sansliyiz.
-
@ech08 bu tamamen göreceli bir konu ama
-
30.cu gündeyiz.umut var mı bugünden?
-
@Liyakat haklisin benim icin oyle . Bugun icin de umut yok malesef . Beklemeye devam
-
Arkadaslar bazı troller cikiyo zaman zaman ben en başından beri burdayim birşeyi net bilmesem birşey söylemem ama benim aldığım duyum yogunluktan dolayı referandumdan sonra açıklanacağı biraz daha sabredicez bu kadar bekledik aciklansa bugüne kadar aciklanirdi zaten
-
@Liyakat umut 17 nisandan sonra başlayacak