17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Uzun bi aradan sonra Ankara..
-
bu gün açıklanabilir mi? polis teşkilatı kuruluş yıldönümü münasebetiyle bakan ankarada...
-
@kamikaze ben şahsen beklemyorum.artık referandum sonrasına kaldığı nete yakın.
-
@kamikaze referandum sonrası kardeşim son hafta yoğunluk artar azalmaz
-
haklısınız, yine de bir ihtimal bekliyor insan.
-
Iyi bekledik ama ya masallah bize de
-
Bakanımizin sadece imzasına kalsa bugüne kadar 10 kez aciklanirdi son haftaya girdik ve bugüne kadar aciklanmama nedeni hep yogunluktu bence son haftada bu yoğunluk azalmicaktir.31 gün bekledik kardeşlerim en kötü 1 hafta daha beklicez bizimde nasibimiz buymuş yapacak bisi yok bence hedefimiz 17-21 nisan arası olsun
-
Referandumun her iki sonucuna bağlı olarak bende gündemin daha yoğun olacağı kanaatindeyim...
-
Bakanlikta basin toplantisi
-
@ech08 bakan bakan yardımcısı müsteşar aynı karede
-
Su eksi veren igrenc herifi atabilir misiniz ? @paretowilfredo @Antimülakat
-
@ech08 hocam yoruma eksiler olabiliyor, bazen bir anlam veremiyoruz ama kimin neden eksi verdiğini bilemediğimiz için, engellemek için trol olup olmadığına bakıyoruz. Rica ediyorum hakaret ederek uyarı yapmayalım.
-
@ech08 hocam artı verdim eksicileri de dert etmeyin
-
@Antimülakat onlar hakareti hakedene kadar sabrediyoruz . Eksi verilecek yorum yapmiyorum . Sirayla herkes eksileniyo bi anormallik var dimi ?
-
@ech08 anladım hocam bir bakalım kim neden yapıyor? Bir kasıt söz konusu gibi bu kadar kızdığınıza göre, duruma bir bakalım.
-
Sabır, incecik sırat;
Murat içinde murat.
Sabır Hakk'a tevekkül.
Sabır Hakk'a itimat.
NFK -
Bakan Ankara'dan nefret ediyor heralde:) Ankara'ya geldiği gibi başka yere gidiyor:)
-
@paretowilfredo Hocam mülakat sonuçlarının ne zaman aciklanacagina dair hiç bir bilginiz yok mu
-
Tahminim elimizde 2 tarih var 14 ya da 21 nisan
-
Slm beyler bayanlanlar