17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar bakanlıkta personel genel müdürlüğündeki daire başkanı seviyesindeki kişiler bile ne zaman açıklanacağı konusunda fikir sahibi değil. Sayın bakanın yoğunluğu nedeniyle süreç belirsiz iki gün sonra da gelin toplanalım halledelim diyebilir referandumdan sonra da olabilir dediler. İlk ağızdan duyduğum tamamen bu. Anladığım kadarıyla durum tamamen yoğunluk.
-
Bu sınavı beklerken kpssyi atlyoruz dostlar.neticede içimizden 300 kişi üzülecek.artık o 300den biri olduğumu kabul ettim,hatta çoktan kabul ettim.oturdum çalışıyorum.elimizden gelen tek şey bu...
-
@ugr55ugr burdan anladığım kadarıyla liste hazır sadece değerlendirmesi yapılabilir ama bana göre en önemlisi mustesarimiz ile mülakat komisyonun toplanıp değerlendirmesi ,dikkat ederseniz 2015'deki nihai listenin altinde personel genel müdürlüğünün damgası ve ismi var ben sayın mustesarimiz ile mülakat komisyonun değerlendirmesi bittiyse 1 2 gün içinde açıklanacağını düşünüyorum
-
@Kaymakam58. Açıkçası benim de anladığım o. Ama sayın bakanın bizzat incelemesi ve onun da bulunduğu bir toplantıda değerlendirmesi olmadan açıklanması mümkün gözükmüyor.
-
Beklenen gün bugünmüş gibi bir heyecan var bende. Herkese hayırlı mesailer.
-
@RecaiPasa geçen pazartesi de böyle demiştin inşallah bu sefer umdugun gibi olur bizde artık beklemekten kurtuluruz ve yolumuza bakariz
-
Kardeslerim Cumanız Mübarek Olsun . Pek sanmıyoruz ama insallah hayirlisiyla bugun aciklanir .
-
@ech08 seninde kardeşim ben de pek ihtimal vermiyorum ama inşaallah aciklanir
-
oy kullandıktan sonra heyecanla bekleyip bu gün yarın diyebilirim
-
@kamikaze fazlasıyla katıldım
-
Simdiye kadar aciklanmamis olmasinin referandumla alakası olmadığını ben de hep savundum. Ancak bugün de aciklanmazsa bence kesinlikle referandum sonrasına kaldı.
-
Bugün şubeyi arayan var mi
-
@Kaymakam58. ilk günkü cevabı verirler hocam .
-
Sınavdan sonraki 77.gün mülakat bitiminden sonraki 28.gün .Hiç bir duyum alan arkadaş yokmu arkadaslar
-
Eksileyenler yine türedi burda. Insanların huzurunu bozmayın gerginlestirmeyin bizi. Azıcık insan olun.
-
Kimsenin umrunda degiliz.
-
Bakanimiz son günlerde gece 11 e kadar yoğun bir program içinde ama kendisi bakanlıktaki işlerime de bakıyorum dedi geçen bir programda
-
@fetih Demek ki bizler önem sıralamasında bayağı aşağılarda kalıyoruz bir türlü bakanlıktaki işlerden bizlere sıra gelmiyor.
-
@ech08 Sabır, kardeş
-
@RecaiPasa bu ne demek ?