17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@fehmi Sorularınıza buradan cevap bulabilirsiniz. Alt tarafta sıkça sorulan sorular var, sizi fazlasıyla aydınlatacaktır. http://personel.icisleri.gov.tr/kaymakam-adaylari-subesi
-
Bugünde yalan oldu...
-
Gerçekten çok yazık.
-
Sonuç da umrumda değil ne zaman açıklanacağı da. Kazanacak olanları tebrik ederim şimdiden ben pes ediyorum yeter ya insanız !
-
Refaranduma bir şey kalmadı.Sabredelim.Bunda da vardır bir hayır.
-
Öyle bir duruma geldim ki arkadaşlar söylemese girip bakmıyorum bile. Bu derece duyarsizlastim
-
Allah sabır versin. Beklemek nedir iyi bilirim. Sgk uzm yard sonucunu 153 gündür bekliyoruz tabi sizinki bu uzun beklenmesiyle ünlü değil. Hakkınızda hayırlısı...
-
Surda 2 kisi yetkili olsa 400 icinden 100'ü 10 dakikada secer . Zor bisey degil ki istenilen , 100 kisiyi belirle , imzala , yayinlicak birim yayinlasin bitsin.
-
Mulakata 398 kisi girmis. 2 kisi katlmamis. Osym sonuclari degstirince dava acan 2 kisi davayi kazanms. Yani mulakata kalan 402 kisiydi. 2 kisi mulakatlar baslamadan feragat etmis. 2 kiside mulakata girmemis. Bilgilerinize.
-
................
-
@kadir_karasu rica ederide şansı biraz daha artirir hocam baska cok onemi olmaz
-
................
-
Ben o 2 arkadaşa çok üzülmüştüm. Çok iyi olmuş mülakata girebilmeleri.
-
@kadir_karasu ha o acidan evet
-
@thomas ilk 401.olan benim arkadaşım idi ve malesef kendisi mülakata girmedi.diğer 2 kişi için şaşkınım.
sonuçlara gelince günde bir kez yatarken bakıyorum artık.Allah hakkımızda hayırlısıni versin. -
@cfb_1907 Kardeşim bu bilgiyi nerden aldınız ,sınavın ne zaman aciklanabilcegi ile ilgilide bilgi alabildiniz mi
-
@Kaymakam58. referandum sonrası nedenine gelince dün akşam bakanımız yoğunluğundan bahsetti bir programında, günde 4,5 miting yapıyorum bir de bakanlığa gidip bakanlık işlerine de bakıyorum dedi, günde 1,2 saat uyuyabiliyorum yani bu yoğunlukta bir araya gelip açıklamaları zor. seninde dediğin gibi yoğunluktan toplanamıyorlar.
-
@Kaymakam58. Hocam taaa mulakata girdigim gun hani bekledigimz yerde 2tane görevli vardi ya. Ordaki erkek gorevliye sormstum konusurken mülakata girmeyen oldumu diye. O demisti. Yazdim saniyodm ama yazmamisim
-
27.ci gün
-
sgk uzmanlığına dönmeseydi bari.doğrusu referandumdan hemen sonra da açıklanmazsa diye korkmuyor değilim