17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@fetih yoğunluğu mu yoksa küçük ve basit hesaplar mı ?
-
@kamikaze yoğunluğu öyle küçük hesaplara gireceklerini zannetmiyorum sosyal medyadan takip edersen bakanımız her kesime ulaşmaya çalışıyor
-
@fetih takip etmeyen yoktur hocam
ayrıca 3-5 günden bahsetmiyoruz sonuçlar üzerinden 2,5 ay geçti keza mülakatlar üzerinden de yeteri kadar süre geçti. -
Benim su ana kadar aldığım en net bilgi ve emin olduğum tek konu aciklanmama nedeninin referandum olmadığı bu konuda emin olabilirsiniz ,tekrar söylüyorum aciklanmama nedeni yogunluktan toplanamamalari yoksa "liste hazır ama ben bunu ne olur nolmaz referandumdan sonra aciklim"olayı yok zaten su an olağanüstü bir durumda yok 2014 sınavı 80 günde 2015 sınavı 65 günde açıklandı bizimki bugün 74.gün bu yüzden ben bu haftaiçi açıklanacağını düşünüyorum
-
@kamikaze benim düşüncem net referandum öncesi açıklanmayacak ama yanılmakta isterim
-
16 nisan 23.59 da aciklanir o zaman
-
aslında çok anormal bir durum yok.çoğu kişi hiç hesaba katmıyor ama bu yıl +40 kişi alınıyor.bu da güvenlik ssoruşturmasına +160 kişi eklenmesi demek.hep 60 kişi alınan yıllarla kıyaslanıyor bu yanlış.
-
Hem kaymakamlik hem idari yargiyi kazanan 40 kisi varmis dostlar
-
@Liyakat 2009 da 130 kişi alınmış süreç çok kısa sürmüş 54 günde açıklanmış
-
Güvenlik soruşturmaları bittimi acaba bilen var mi arkadaslar
-
@Kaymakam58. ben bitti diye duyalı 2 hafta oldu
-
@Kaymakam58. yoğunluğuın sebebi referandum o yüzden referandum sonrası toplanıp son kararı verirler
-
@fetih valla kafam durdu artık
-
@Liyakat bu alım her yönüyle çok farklı olacak gibi açıklanma rekoru bizde daha önce bu kadar uzadığı olmamış
-
aöf mezunlarının kaymakamlık sınavında şansı nedir? daha önce aöf mezunu olup kaymakam olan varmıdır? yazılı sınavı geçsek şansımız olur mu ?
-
Bakanımız uzun bir aradan sonra Ankarada bestepede muhtarlar toplantısında ,bir aydır ilk defa dün gece mulakatla ilgili rüya gördüm acaba bugün büyük gün mu
-
@Kaymakam58. hocam ümit var olman gerçekten çok güzel bizi de heycanlandırıyorsunuz...
-
Ösym sınav sonucunu cuma günü açıklamıştı bende 3 gün önce salı yi çarşambaya(dünkü gibi) bağlayan gece kazanan listesinde adımı görmüştüm yine aynı gün rüya görmek benide heycanlandirdi acikcasi
-
@Kaymakam58. Subeyi arasak mi acaba
-
@Kaymakam58. senin rüyaya göre cumayı beklicez heralde