17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaymakam58. bu saatten sonra tahmin yürütmek çok zor , referandum sonrasına da kalabilir bir saat sonrada açıklanabilir. Beklemekten başka çare yok.
-
Hem uyum kursu hem de yurt dışı uyum kursu geriye kalan 8 ayın içerisinde bütçe takviminde.
-
@Kaymakam58. bugün 73.cü gün olması lazım.ben de bu hafta içinde açıklanacağını düşünüyorum.inşaallah yanılmayız bu sefer.
-
Arkadaşlar referandum sonrası olacağı kesinleşti gibi öyle söyleniyor o yüzden beklemeyelim açıklnrsa süpriz olur
-
Duyum kırıntısı bile yok , gecen senelere gore enteresan bi durum
-
Arkadaş bir an önce açıklansın herkes ona göre yoluna baksın. Böyle insan ne ders çalışabiliyor ne başka bir şey yapabiliyor. Çevremizdeki insanların hala açıklanmadı mı soruları da cabası...
-
@thomas Baska biseye odaklanamiyosun dimi aklin hep orda...
-
@ech08 Ya sonucuna bağlı o kadar şey var ki...Ev sahibinden tut herkes sınava odaklanmış durumda
-
@thomas benimde farki yok
-
referanduma o kadar çok yoğunlaşıldı ki bizim sonuçlar da referandum sonrasına kaldı özellikle bizim bakanımız referandum süreci öncesi de sonrası da sahalarda olduğu için referandumdan sonraki hafta sonuçlar açıklanır diye tahmin ediyorum
-
@fetih 100 tanecik isim ya , niye bu kadar zorlandilar acaba ?
-
@ech08 aynen kardeşim ama süreç işte bizi buldu neyse bu haftada pazartesi ve cumayı bekleyelim olursa iyi olur olmazsa da dünyanın sonu değil beklemeye devam
-
Mor çiçekli dal gibiydim
Sonucu beklerken kırıldım... -
Bugünden azıcık, mini minnacık umutluyum.
-
Eğer gerçekten ne zaman açıklanacağını bilen bir arkadaş varsa lütfen soylesin hergün isyerimdekilere aileme çevreme cevap vermekten yoruldum
-
@adayadayi9876 ben de bu akşam/gece açıklanacağını düşünüyorum.
-
@uss.iowa gerçekten birşey biliyomusun yoksa tahmin mi
-
@Kaymakam58. Tahmin tabi ki.
-
@uss.iowa Bakan Ankara'da değil ya benim umudum yok açıkçası
-
@thomas Nasıl bir ilgisi var, açıklanmasa bile Bakanın Ankara'da olmamasından dolayı değildir.