17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Benim umudum yok açıkçası. Beklenti içinde olmayınca zaman geçiyor
-
bir beklenti içine bıraktın beni
kanadı kırılmış bir kuş gibiyim
Aciklamadin ah su mulakatlari
sokağa atılmış bir taş gibiyimacılar çöktü bak simdi bağrıma
çoktan hazan erdi gönül dağıma
inanma sen benim yaşadığıma
Beklenti icinde olalı ölmüş gibiyim -
.................
-
Niye şiir yazıosunuz anlamadm;)))
-
Guy'a girecek arkadaş varsa, elimde gıcır gıcır maliye ve muhasebe kaynakları var. Meccani vereceğim.
-
@hakimim_25 bu kadar beklemeye roman yazilirdi dimi
-
Yarın idari yargı mülakatım var dostlar, bir basarı duanızı alırım
-
@cfb_1907 Allah zihnine acıklık,diline akıcılık versin. Basarılar kardesim.
-
@KD6 amin kardeşim. Çok tesekkur ederim sağolasın
-
@uss.iowa 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Guy'a girecek arkadaş varsa, elimde gıcır gıcır maliye ve muhasebe kaynakları var. Meccani vereceğim.
arkadaşım girecek 78 puanı var, zor durumda köyde yaşıyorlar. kaynaklarınızı seve seve almak ister..
-
@uss.iowa Şöyle bir ilgisi var; gündem yoğunluğundan Bakanın liste üzerinde bir çalışma yaptıklarını düşünmüyorum. Tabi ki bunların hepsi benim tahminim.
-
@cfb_1907 Allah yar ve yardimcin olsun kardesim. Bir hakim cikaralim insallah hayirlisiyla
-
@paretowilfredo insallah kardesim cok tesekkur ederim sağolasın
-
Dostlar bakanlık yazılı ve sözlü aşamaları için neyi uygun gördüyse, bu işin doğrusu odur. 400. Olup sınav kazanmaya engel teşkil eden bir durum yok ama hakkaniyet çerçevesinde. Ben salt yazılı sinavin tek başına yeterli olacağını düşünmüyorum ama mülakatın da direk listeyi belirlemesinin de doğru olmaması gerektiğini düşünüyorum. İdeali aritmetik ortalama, bu da uygulanıyor. Bunun aksini iddia etmek doğru değildir.
Bu arada, Kaymakamlık, Sayıştay denetçilik, Hakimlik ve bazı teftiş kurulları dışında mülakata da karşıyım. Bunu da belirtteyim tabi bunlarda da hakkaniyet ön planda olmalı.
-
............
-
74.gün...
-
.................
-
4 duyuru birden geldi
-
umarım açıklanmama sebebi referandum değildir...
-
@kamikaze tek sebebi referandum