17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@hasbayburtlu Rabbim hayırlısını nasib etsin cümlemize
-
Arkadaşlar dün saat 18 civarı şubeyi aradım hafta sonu ihtimal dahilinde olmak üzere 3-4 güne sonuçların açıklanacağını söylediler
-
@dadash25 ben de 2 gün önce gece çalışması yapıldığını duymuştum. Ama emin olamadığım için yazamamistim. Üst üste geldiğine göre bu duyumlar doğru galiba. Hayırlısı bakalım
-
@dadash25 kardeşim bu çok iyi bir haber.hadi inşallah açıklanır
-
Uzun zamandır var olmayan heyecanı tekrar ateşlendirdiniz dostlar sağolun varolun Hayırsıyla bi neticeye varmış oluruz inşallah.
-
................
-
arkadaslar ilgili arkadasimizin duyumu ve benim duyumum paralel. fakat bu gece pek aciklanicagini sanmiyorum. ama insallah hafta ici bu is cozulecek.
-
Heycan doruktaa
-
Arkadaşlar açıklanması en muhtemel 1 saate girdik. Bu gece açıklanmasada bilgi veren arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. Sağolun. Bu tip şeylerde kararlar an be an değişebiliyor paralel olarak duyumlarda.. sonuçta sizlerde başkalarından duyuyosunuz. Hakkımızda hayırlısı olması dileğiyle..
-
kritik 10 dakikaya girdik
-
Yine hüsran olacak gibi hadi bakalım 1 e kadar bekleyelim
-
Yine aylardan Kasım...
-
-
Herkesin kandili mubarek olsun , hayirli geceler
-
@VSKN Anlamadık..Aydinlatirsaniz seviniriz
-
Yine aynı son iyi geceler dostlar
-
@VSKN Listenin panoya asildigini mi ima ediyosunuz
-
-
-
@VSKN Dediğin laflar çok imalı geldi "Anladınız siz onu"diyerek ne anlatmaya çalıştınız dediğiniz şeyi anlatmaya çalışmış olamazsınız