17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar sonuçlarınız 28 nisandan önce açıklanırsa kazananlar lütfen GUY başvurusu yapmayıp başvuru yapanlarsa geri alsın. Bir iibf linin derdinden en iyi iibf li anlar. 100 kişinin ve yüz ailenin mutluluğuna sebep olabilirsiniz
-
@Çetin Kardeşim ben hala bekletiyorum başvurumu son güne kadar da bekleteceğim:)
-
Hic alakasi yok kardesim ben 2yil kpssye hazirlandim 2015 p35 75 2016 p35 76 aldim kaymakamliga ilk giriste kazandim guy hayali kurarken kaymakam olacam belkide yani bu kazanacak 100 kisinin cogunun puanindan yuksektir senin puanin buna eminim @Çetin
-
@ali-bey eyvallah kardeşim o ayrı bişey ama bana olmasa bile 75 puanla bile tercih yaparak bazı kişilere engel olabilirsiniz. 74 puanlıya mesela
-
-
@VSKN Böyle bir şey yaparsan çok büyük dua alırsın:) En azından sağlıklı bir bilgi alırız:)
-
-
yarın 45.ci gün yani tam 1,5 ay olacak.artık fazla uzayacağını sanmıyorum.
-
@Liyakat Hocam sınav ilanından beri neredeyse 6 ay oldu. Böyle ders çalıştığım zamanlar çok uzun süre önceymiş gibi geliyor:)
-
@VSKN sen gidersin subenin kapisindayken aciklanir erken saatlerde git bari haberi senden alalım
-
kalın yazı*
İtalik yazı* -
-
-
@Kaymakam58. Kardeşim ben telefonda söylediklerini aynen buraya yazdım
-
@Kaymakam58. Kardeşim dün 10 gün sürebileceği bilgisi geldi ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. İnşallah akşam dahi olmadan açıklanır artık. Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdık belki de 105.dönem olarak.
-
@yemre6606 sonumuz hayrolsun
-
Yine en basami donduk yani ?
-
Bugün şubeyi arayan oldumu
-
@Kaymakam58. Numarasini verirsen arayabilirim
-
Milleti kandıriyorsunuz anca umutlarıyla oynuyosunuz..ben defalarca aradım herseferinde ayni cevabi verdiler belli değil dediler.sizin ne özelliğiniz var ki size özel boyle bilgiler verildi acaba lütfen biraz daha hassas olun bu konuda..