17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaslar facebookta 2017 kaymakamlik mulakat sonucu bekleyenler diye bir gurup acilmis oradan daha sağlıklı iletisim kurabiliriz herkesin kim oldugu belli enazindan
-
-
@blade-MM açıklama yapmani bekliyoruz kardeşim ,cumartesi günü yaptığın sansasyonel aciklamandan sonra senden herhangi bir açıklama goremedik
-
@VSKN emre cebeci diye biri acms knka ama kimsenin haberi yokmus galiba 18 kisiydi 39 kisi olmus aksama kdar 400kisiyi bulalim " 2017 KAYMAKAMLIK MULAKAT SONUCU BEKLEYENLER" facebook gurubuna gelin arkadaşlar
-
millet facebook grubuna kaydı sanırım
-
Sayemde fakelerden kurtuldunuz guruba sadece listede ismi olanlar girebilecekmis keske daha once acilsaymis "2017 kaymakamlik mulakat sonucu bekleyenler" sayfasina herkes gelsin 18den 51e cikmis @kamikaze
-
-
Ezik misin? Adam cozum onerisi sunmus kendine guveniyosan o yorumu burdan degil ordan yap senin yorumuna bakip kaymakam yaparlar belki @VSKN
-
-
.........
-
-
Adalet Bakanlığı avukat adli-idari yargı hakimliği mülakat sonuçları açıklandı.
Biz beklemeye devam... -
@president06 biz daha çok bekleriz gibi bi de dalga geçmek için gelenler var beklentiye sokup kaybolanlar sakince beklemeye devam
-
Hiçbir şey yapmadan bomboş durmayı öğrendim. En acısı da bu. Yazık oluyor gençligimize. Bir umut, bir umut diye diye günler geçti. Güvenlik araştırması vs her ne ise onunla alakası yok o belli. Referandumlada alakası yok o da belli. Bir üst sınır getirilmesi lazım bu yazili sinavlar/mülakatlar konusunda. Bu iş böyle olmaz. Şu kadar sürede açıklanması zorunludur şeklinde. Durdukça bekledikce kendi halime bakıp üzülüyorum. Keşke girmeseydim sinava bile dediğim anlar oldu. O eski heyecanımı zaten kaybettim. Ben kaybetmeye razıyım bakın. Yeter ki açıklansın.
-
@ali-bey ben facebookta yokum. Bir eksik sayın
-
@yemre6606 10 gün bilgisi güvenilir bir duyum mu yoksa tahmin mo
-
Kazanmamaya bizde raziyiz yeterki su belirsizlik bitsin.onumuze hayatimiza bakamiyoruz.referandumdan onceki haftaici komisyondan birisi referandumu bekliyoruz demis. referandumda gecti daha neyi bekliyorlar anlamiyorum.
-
@fetih güvenilir bir duyum ama artık şüpheli bakmak istiyorum. Çok yanıldık çünkü bu süreçte. Kurum içindekiler bile ilk defa böyle bir süreç yaşadıklarını söylediklerine göre bekleyip görmek lazım.
-
@mutadis00 demek ki referandum öncesi 10 mart 16 nisan arası hiç çalışma yapılmamış komisyon tarafından sadece bu süreçte güv soruşturmaları yapılmış demek ki değerlendirme aşaması yeni başladı o zaman
-
@yemre6606 ac bi hesap 61kisi olmus