17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@ali-bey Nasıl bir hareketlilik hocam? Nerden ulaştınız hareketlilik olduğuna?
-
Hareketlilik yok bi hafta 10 gün içinde açıklanacağını söylüyorlar
-
@sbkyhrn nerden biliyorlar 1 hafta 10 günü. Arkadaşlar bence kimseye boşuna bir sey sormayalim. Bence ordakiler bilse bile söylemezler . Söylemeye yetkileri yok bir kere. Sıradan memurdan ne bilgisi alicaz Allah askina. Ordan oyle bir bilgiyi sığdırmayı kimse göze alamaz bence
-
@ali-bey Hareketlilik olduğunu nerden ogrendiniz
-
Bi memur arkds soyledi bi ara sor dedi konturum yok
-
@adayadayi9876 bişe söylemek için söylüyorlar işte
-
...............
-
@kadir_karasu kardeşim yokmu senin bilgi alabilcegin birisi artık gerçekten yorulduk bugün bir gelişme olabilirmi
-
.................
-
@kadir_karasu Peki bu hafta açıklanacağı konusunda bir umudun var mi
-
yeni bir duyuru var sitede.kaymakam ve valilerin konak evleri ve hükümet konakları ile ilgili bakan onayı verilmiş 2017 yılı için.yani bakanlık çalışıyor şu an burdan bunu anlıyorum.en azından boş durmuyorlar.
-
Hakimlik mülakat sonuçları açıklanmış sanırım kazanan var mı arkadaşlar sanırım 30-40 kişi her iki sınavın yazılısını da kazanmıştı.
Yanlış anons Avukatliktan geçiş sonuçları açıklanan sanırım -
@Liyakat kardeşim senin nickinden guzel kitap ismi olur bu arada. "liyakat hukuk kpss a ve kurum sınavlarına hazırlık". inşallah "layık" olanlar kazanır. Yilmak yok, beklemeye devam
-
@issizadam onu açıklayan diğerini de açıklar. Sgk 8.pronun mulakatini açıklamaya hazırlanıyor bizimkilerde tık yok
-
................
-
Facebookta sali gunu icin duyum alan bi arkds var dua edlim bugun aciklnir belki
-
@blade-MM cumartesi günkü açıklamasından sonra kayıplara karıştı sır oldu galiba ,açıklama yapmaya davet ediyoruz kendilerini
-
açıklama niye yapsın ki, adam trolledi gitti
-
arkadaşlar bence duyumlara falan kulak asıp beklentilerinizi ona göre şekillendirmeyin belli ki bakanlık bu konuda dışarı bilgi vermiyor bence olması gerekende bu.en iyisi beklemek başka çare yok .
-
merhaba.ben yeni üye oldum..uzun zamandır takip ediyorum..aldığım bir duyuma göre ( mülakat bekleyen bir arkadaş söyledi) mayıs ayı içinde hatta mayıs sonunda açıklanacağı hususunda duyum aldığını iletti..benim düşüncem bu şekilde değil..sadece duyduğumu paylaşıyorum..