17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@ali-bey sosyal medya bana göre değil. Artık sizin katkılarınızı bekliyoruz.
-
@ali-bey Benimde facebook hesabım yok. Orada olan bir gelişmeyi burada da paylaşabilirseniz mutlu oluruz:)
-
@fetih olabilir zaten bu degerlendirmeyi bakanlik makami yapiyormus komisyon gorus sunuyormus 16 nisan oncesi bakanlik makami yogun oldugundan referandum sonrasi degerlendirme yapiliyor olabilir.
-
Bence burasi facebook grubundan iyi daha cok muhabbet donuyo
-
"Bakan yardımcısı referandumdan sonra aciklayacaz biz degerlendirmemizi yaptık demişti" gruptan biri yazdi
-
Bakan yardımcısı referandumdan sonra aciklayacaz biz degerlendirmemizi yaptık demişti(kaynak.facebook grubu)
-
Facebook grubu herkese acik oldugundan insanlar yazmakdan cekiniyor bence.degerlendirme yapilmissa neden hala aciklanmiyor ozaman.
-
@cfb_1907 hakimlik ne oldu kardes?
-
@KD6 bizim acıklanmadı kardesim bekliyorm onuda avukatlarınki acıklandı sadece
-
@cfb_1907 gönlündeki olsun inşallah
-
@KD6 amin kardeşim cümlemizin inşallah
-
Bugün de olmazsa bu haftaya iliskin zerre kadar olmayan umidimi dahi yitirecegim. Twitterda bir sey yapalım ya vallahi. Bu nedir ben kendimi tutamıyorum sabır mabir kalmadı artık
-
@adayadayi9876 kazanacgini dusunuyo musun ?
-
@ali-bey umudum var. gayet iyiydi mulakat. belirsizlik beni mahvetti. Odaklanmam gereken çok şey var ve hiçbirine odaklanamiyorum. Bu son olacak gecemezsem bir daha da girmem. Puanım kpasitem iyi ancak bu stres beni yıktı. yeter
-
Kazanacagimi düşünmesem neden heyecan beklenti olsun ayrıca hep ümitli olmak lazım ancak onlar sözde kalıyor iste
-
stresten dişlerimi sıkıyorum.kpss ye de odaklanamıyoruz bu şekilde .artık açıklansın ya
-
@adayadayi9876 3 kez elenenler var bu mülakat tan canını dişi ne takip ,kolay vazg ecme bu stres ne mı Allah nasip Edip mesleğe baş larsan yasayaca gin stres bunu yaninda soğan cucugu kalır.metanetli sabırlı mücadeleci olmak lazım bu memleket için yapacak çok güze işler var.sabirli olmaya çalıs sakın ol .Gerisi Allah Kerim
-
@sbf12345 tamamdir kardeşim çok haklısın ama belirsizlik mahvetti işte beni. kendime kızıyorum
-
Facede bir arkadaş salı günü yani bugün aciklanacagina dair bir bilgi olduğunu söyledi bunla alakalı başka bir bilgisi olan var mi
-
Kurumu acil biri arayablir mi haeketlilk varmis bi dogrulatalim