17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@antimadde 03124224173
-
@ysgll1906 laflarınıza dikkat edin kimsenin kimseyi kandırdığı yok hata bizde sizinle birşeyler paylaşıyoruz.ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz
-
Yanlış olan bir bilgiyi paylaşma o zaman kardeş bu kadar basit. Hata görüyosanda paylaşma
-
@dadash25 ben ne konuştuğumun farkındayım yeterince yok bu gece açıklanacak yok 3 4 gun surecek diye diye 45 gün gecti gitti sonuc???
-
@sbkyhrn yanlış bilgi olduğunu düşünüyorsan dikkate almazsın bu kadar basit
-
Bende birden fazla kere aradım hiç farklı cevap alamadım. Aynı şubeyi arayıp farklı cevaplar almadaki mevzuyu anlatın o zaman
-
@dadash25 kardeş verilen bilginin yanlış olduğunu anlayana dek niye yalan yanlış diye yorum yapayım ben burda
-
Arkadaslar birbirinizi suçlamanın alemi yok @dadash25 kardeşimiz kendine söyleneni bizle paylaştı bu kendi düşüncesi diil ayrıca @dadash25 kardeşimiz bunu cuma günü diil cumartesi paylaştı belliki oda diger arkadaslar cumartesi günü açıklanacak olayına girmeselerdi bunu emin olmadığından paylasmiyacakti arkadasa yuklenmeniz çok sacma
-
@Kaymakam58. Bak kardeşim soyle bi sorun var ortada ben kendisine birebir bi laf söylemedim zaten.. simdiye kadar bizle dalga gecenler için genel soyledim. Yarası olan gocunur
-
-
@sbkyhrn kardeşim durup dururken birşey söylemedik forumda bir konuşma oldu duyumlar üst üste geldi bende bana söylediklerini sizinle paylaştım.ben demiyorum ki birisinden duyum aldım.
-
@dadash25 sana yüklendiğim falan yok kardeşim biri bişe dediği zaman ortalığı velveleye verenler biri gelip şunu duydum dediği zaman kuzu olup millete laf atmasinlar
-
Bence subede gercektende herhangi bir bilgi yok biraz zorladim nerdeyse 300 kisi guy basvurusunu bekliyo 4 gun sonra basvuru bitecek gibisinden ama nafile
-
Abi zoruma gidiyor artık ya mevzuya baksaniza adam belkide telefon pc başında sırf burada insanlarla keyif yapmaya bile gelmiş olabilirdi o gün herkesi burada heyecanlandirdi şimdi piyasada yok.
-
yalan yanlış söylemlerle kimsenin ahını alacak vicdanım yok ne düşünürseniz düşünün
-
Arkadaşlar çalışmalar başlatıldı denilmiş o güb arayan bir çok kişiye arkadaşların üstüne gitmeyin bende duydum bunu çünkü belli ki telefonun başında ki kişi değiştikçe verilen bilgi de değişiyor hem zaten çalışma başlatılmış ama kaç güne belli değil
-
@dadash25 tekrar söylüyorum kardeş yanlış anlama bu seninle ilgili değil genel bi mesele
-
Combalar simdi aradim tane tane sordum konisyondan baskasi bilemez bize gelincede 1 saat icinde yayinlariz dedi
Tahmininiz var mi dedim bizim tahminler bu donemde çöktü dedi yani bos lakirtiya gerek yok bu kaymakmlik boru degil 2000 guy yada 500mufettis almiyorlar ilce teskilatini yonetecek en bas adamlari alacakhar hepi topu 100kisi bunuda komisyon tane tane arastiriyo istisaresini yapiyo demek ki disardan herhangi bi mrmur bilecek olsa kaymakam adaylari subeden biri bilebilir o adamlarinda herhangi bir malumati yok gorunen o ki -
o zaman bu haftada beklentileri düşük tutmak lazım duyumlara falan da bu saatten sonra pek itibar etmemek lazım görünen o ki kimsenin bir şeyden haberi yok
-
@sbkyhrn kardeşim benim seni anlıyorum. Ama şu kadarını soliyim. Çalışma başlatıldığı kesin.ancak bana sölenen süreler galiba tahmin. İnsanlar şube dışında tanıdığı varsa onlara da sorup içerden bilgi ricasında bulunabiliyorlar. Bunları da sizinle paylaşıyorlar. Kesin gününü bana göre bakan ve müsteşar bilir. Bunun dışında bilgiler alabilen varsa sizinle paylaşılıyo. Mülakat günü ordaki bi görevli bir haftaya kesin açıklanır demişti. Demek ki bu dönem her yönüyle farklı. Hayırlısı olsun bakalım.