17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@ertugrulbey biri üstüme toprak atsın
-
@ertugrulbey hoşgeldin trol bey yok yok arkadaşına deki haziranda hatta ramazandan sonra aciklanacakmis de artık o arkadasin HAYALI değilse
-
@ertugrulbey siz arkadaşınızdan duydunuz o da birinden duymus. Duyumun da böylesi. Yok kurban bayramında sonraya kalsın. Bir daha da buraya kimse duyum filan yazmasin
-
@Kaymakam58. hadsizleşme..ne zamandır takip ediyorum herşeye atlıyorsun..insanları germeyi bırak..varsa bildiğin duyduğun düşüncen söyle..yoksa olanlara laf etmeyi bırakmalısın
-
@adayadayi9876 bir daha paylaşmam zaten..ben duyumcu değilim..kesin bilgi gelirse paylaşırım
-
@paretowilfredo lütfen trollerin önüne geciniz burası iyice ciddiyetsizlesmeye basladi
-
@ertugrulbey kesin bilgiyi siz dahil burda hiçbirimiz alamaz.
-
@ozan. Kardeşim bir bilgi var mi size ulasan
-
@Kaymakam58. 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
kardesim gecen gun paylastigim bilgi net bilgiydi. cumartesiciler ciktiginda da tekrarladim o gun aciklanacagini sanmiyorum diye. ben bu hafta ici sonuclanacagini düsünüyorum yine. yani kaynagimin bana aktardigi ta gecen haftadan bu idi.
-
@ozan. Kardeşim sana güvendiğim için direk sen aklıma geldin malum burası trol kayniyo çok guvenebilcegimiz adam yok.Facedki grupta bugün açıklanacağı yönde bir duyum var bun la alakalı bir bilgin var mi
-
en son ki yatırım projesi ilanında bakanın olur tarihi 18i gözüküyor, dolsayısı ile "bence" bu hafta içi açıklanması için bakanın geçen hafta onayı vermiş olması lazım.
Eğer bakan bey oluru henüz vermemişse en erken ihtimal cuma yoksa umutlar kaldı yine haftaya -
@ozan. 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@Kaymakam58. 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
kardesim gecen gun paylastigim bilgi net bilgiydi. cumartesiciler ciktiginda da tekrarladim o gun aciklanacagini sanmiyorum diye. ben bu hafta ici sonuclanacagini düsünüyorum yine. yani kaynagimin bana aktardigi ta gecen haftadan bu idi.
boyle kesin bir tarihten bahsetmek zor. aciklanmasindaki gecikmeyse referanduma kadar gecen sürecte referandum, sonrasindaki suredeyse bakanligin ince eleyip sık dokuma hassasiyeti.
-
@ozan. Kardeşim kaynağın saglamsa ben bu haftaiçi bekliyorum artık
-
Arkadaslar aldigim ciddi bir duyuma göre mulakati 77 kisi gecebilmis bunlarin icinde guvenlik sorusturmasi olumsuz olanlarda olmus malesef 100kisi degil daha azi umutlansin
-
@ali-bey
o 77yi neye göre bileceğiz ?
-
@ali-bey böyle bir ihtimal olması imkansız bence
-
@fetih bence de
ama ciddi duyum diyor arkadaş -
@Schumpeter ben ciddi duyumlara inanmıyorum bence ihtimal dışı böyle bir şey peki ne zaman açıklanacak ciddi duyum alan arkadaş açıklarsa seviniriz
-
400 kişiden 77 kişi mi cikmiş anca. Olma ihtimali düşük boyle bi durumun
-
@ali-bey kardeşim 77 kişi duyumunu aldıysan liste belli olmuş o zaman ne zaman yayinlayacklarini da sorar mısın bı zahmet?