17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@fetih evet bu kadarını duyuran arkadaşın arkadaşı tarihide söylesin Allah ne verdiyse sevinelim...
-
Bu onemli bilgiye ulasan arkadas kendinin kazandigini ve listenin hangi gun aciklancagini bilir bize yardimci olursa sevinirz.
-
Sınav mesai saati disinda aciklanmicak gibi cunku tum ilanlar mesai saati icerisnde yapildi
-
Duyum muyum yazmayın be yeter ya. 77 kisiymis. Güvenlik sorusturmsinda sorun bulmak isteseler herkeste bir sey bulurlar emin olun. Bu is o kadar da elemeye gelse devlet personel almasın. Atmayın insanı cildirtmayn
-
@adayadayi9876 katiliyorum kardesim haklisin.
-
@ali-bey kardeşim bir açıklama hadi böyle bir iddia artın ortaya savunmanı bekliyoruz
-
@fetih 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@ali-bey kardeşim bir açıklama hadi böyle bir iddia artın ortaya savunmanı bekliyoruz
Kardesim her gun bi kisi ortaya bi laf atiyor tutmuyor sonra kayboluyor takip ettigim surece bunu gordum. Nasip ne zamansa o zaman gelir insallah
-
Konuyla ilgili açıklamayı yapmak üzere @ali-bey i kürsüye davet ediyorum.
-
Arkadasin ugurlu sayisi 77 demekki
-
@Kaya87 yetmiş, yedi ama biz yemedik bunun da ömrü bitti az kaldı. Yalancilarin mumu yatsıya kadar yanıyor her gece. Mumlar bitmiyor ama. ey Yalancılar bir gece de mumlarinizla birlikte gelin de kına gecesi yapalım
-
Ciddi arkadaslar facedeki gruba gelsin burası iyice seviyesizlesti troller çoğaldı
-
Gün bitene kadar 77 ci arkadas acıklama yapmazsa admin kardeslerimiz gereğini yapacaktır diye umuyorum
-
@Kaymakam58. Her koldan takipteym. Allahtan memurlar.nette bi sey yazilmiykr. Yoksa oraya da bakardım. "Ne kadar takip o kadar stres"
-
Her gun birisi duyum ortaya atiyo forum canli olsun diye sonra kayip araniyor. Sirf forum acisindan.
-
Sakaaaaaaa
-
Oyuncak ettiniz tadi tuzu kacti gercekten.
-
@ali-bey aaaaaaAaaaaaaYaaaaaIaaaaaaPaaa
-
@paretowilfredo kardeşimizi goreve cagriyorum
-
@ali-bey senin fake oldugun baştan belliydi zaten Allah ıslah etsin seni
-
Buraya neden bu kadar Troll geliyor anlam veremedim