17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@AzizSıddık yargı yolu açık olsun bırak
-
@Kaya87 forum yöneticilerinin kesinlikle böyle bir amacı yok hocam
-
@cfb_1907 Dostum ve diğer dostlar. Bugün yoğunluktan ötürü göremedim olanları ama kardeşlerim müdahale etmişler. Bizim canlılık değil kalite esaslı bir yapı olduğumuzu facebook'tan bu yana takip eden dostlarımız bilirler. Hep üst düzey bir sohbet paylaşım ortamı amaçladık halen de bu maksattan caymış dönmüş değiliz.
Bir yandan da müdahil oluşumuz beni şahsen yıpratmaya başladı. Tabi ki aşırı trollüklerin önüne geçeceğiz buna kesinlikle musammaha göstermek yok. Ancak ara ara gelip gideceklerdir. Ziyaretler alacağız böyle bir yerlerden. Çünkü burada ortaya atılan her haber 'Tercihini Yap'ta söylendi olarak manipule edilerek sanki ben ve diğer arkadaşlarım söylemiş gibi yayılabilir. Bu amaçlanıyor buna da hep birlikte genel tavır olarak görmezden gelerek karşı koyabiliriz. Yeri gelince de müdahalelerimiz olur olacaktır.
Ancak iyi niyetli tavrımıza hakaret karşılığı aldığımız da oluyor. Geçtiğimiz günlerde bu noktada beni şahsen çok üzen bir vaka da yaşadım. O yönden biraz daha nötr kalmaya çalışıyorum. Durgun görünen hareketimin sebebi de budur. Açıklamış olayım. Tavrımız net bir şekilde devam edecektir. Gecikmeler için mazur göreceğinizi umar, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım.
Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar.
-
@paretowilfredo ilginiz için teşekkür ederim
-
@aliveli ben de boyle dusundugum icin yazmistm ama geciknce sasirdim kusura bakmayin
-
Face grubunda salı günü diyenden ses yok mu ?
-
@Kaydı-Silinmiş kardesim ortaya bi laf atiyorlar sonra kayip oluyorlar. Alistik artik
-
Ben mesai saatleri icerisinde aciklanacagini dusunuyorum. Yani geceleri bosa bekliyoruz ama soz geciremiyoruz kendimize.
-
Bakan bey bir tv programına katılınca twitterda filan programa katılıp bu konunun sorulmasını isteyebiliriz.
-
@Kaya87 geceleri açıklanmış kardeşim şimdiye kadar. Ben hep böyle duydum
-
@adayadayi9876 haklisn ama tum duyurular mesai saatinde yapildi
-
@Kaya87 onun bir farkı demek ki . O bildiğin duyurulara benzemez
-
Ah bi gelse biz degerini bilirz farkinim farkindayiz zaten
-
Bugün de bitti. Bir gün daha buruk bitti. Yine umutla uyanıp saatler geçsin de akşam olsun diyecek ve akşam olunca da 00.00 a kadar bekleyecegiz. BIKTIK BIZ DE ANLAYAN YOK HALIMIZDEN
-
Arkadaşlar şubeyi aradım. Bir bilgileri yok. Boşuna arayıp da onları da bizim gibi strese sokmayalim.
-
@adayadayi9876 arayan herkese bilgilerinin olmadigini soyleyen sube , diger arkadasa nasil 3-4 gun der hayret gercekten
-
@ech08 iste öyle bir şey demiyorlar yani. Adama epey sordum zorladim resmen ama yok ya bilmiyorlar gerçekten. Onların bir günahı yok boşuna onları strese sokmayalim.
-
Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir.
Balzac
-
@ech08 ben de çok severim bu sözü. "Bekleme Uzm. Yrd." olduk.
-
@adayadayi9876 kendimiz avutuyoruz iste napican