17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Biri bu hafta beklemeyin yazmis , hemen altina bu hafta aciklanacak duyum net yazilmis . Yani biz cildirmayalim da kim cildirsin ? 400 kisinin delirmesine ramak kaldi
-
@ech08 arkadasim hicbir duyuma inanmamak lazim beklemek dustu bizlere en kisa zamanda hayalimize ulasmak niyetiyle
-
1.Duyuma inanma, duyumsuz da kalma.
- Biz duyumlari hayattan, şahıslardan değil, bizzat göklerden alırız. Göklerden gelen bir duyum varsa inanırız.
-
Bazi arkadaslar kafalarindan uyduruyorlar duyum bile yokken sonra kendileri inaniyorlar tuhaf bi durum
-
Bugün için 3.duyuru da geldi biz yine yokuz gündemde
-
Kaymakamlik gibi elit bir sinavi kazanmis belli bi yasa gelmis bireyler gibi davranamayanlar var maalesef.
-
Duyuruları 4'leyelim
-
@AzizSıddık 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaşlar bu hafta açıklanacak inşaallah duyumum net. Tabi yanılabiliriz de
HARBIDEN BI SOYLE NOLUYO NE BITIYO
-
@ech08 ilk defa 3.duyuru gelmiş her halde. Şöyle biraz duyuru geçmişine baktm da. Ya duyurular dortlensin ya da dörtluleri yakan araçlar bizi hastaneye kaldıracak
-
@adayadayi9876 aynen bende bunu yazcaktm smdi demek ki calismalar hizli sekilde sonuclandirilip yayinlaniyo acaba o buyuk gun bugun mu ?
-
@ech08 kim bilir belki bugün, belki bugünden de uzak
-
Gecenki arkadas gibi cikar da SAKAA dersen olmaz biliyosn dmi @AzizSıddık
-
Ben hala haftaici mesai saatinde duyurularin yayimlandigini ve bu nedenke sinavimzn da mesai saati icinde aciklanacagini dusunuyorum
-
@Kaya87 bende hizmet ici egitim seminerinden daha onemli oldugumuzu dusunuyorum ama tabi takdir onlarin
-
-
@AzizSıddık bugun icin umitlenelim mi
-
-
@AzizSıddık tmmdr eyvallah
-
................
-
@kadir_karasu ama bunlar hep sayin bakan bey ve mustesar beyden onceydi