17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@blade-MM dostum haber geldi simdi sonuclar muhtemelen 2018'de aciklancakmis
-
Cuma gününe kadar açıklanmazsa 400 kişi kendini bir yere kapatıp zehirleyecek;)
-
26 nisan tarihli 2 duyuru var . Bugunku hakkimizi doldurduk arkadaslar bosa beklemeyelim
-
-
@AzizSıddık yok da iste laf olsun , insallah 3.de bizimki olur
-
@AzizSıddık senin duyuma göre bugün ihtimal var
-
-
Bende bi ara açıklayacaz anlıyorum
-
Arkadaslar referandumdan önce bazı arkadaslar mülakat ile ilgili hiçbir çalışmanın olmadığını söylediğinde çoğumuz inanmadik ama görünen o ki bütün çalışmalar referandumdan sonra başlamış bence bizim mülakatın bitiş tarihi olarak 10 mart yerine 16 nisan olarak düşünmemiz gerekiyor su an bence mulakattan sonraki 10.gün ve duyumlarin değerlendirmenin devam ettiği bence cuma gününe kadar bu iş neticelenir (Dipnot .referandumdan sonraki hangi gün çalışmaya başlandı onuda bilmiyoruz tabi)
-
-
Bence biz yanlisi hemen aciklanacak beklentisiyle yaptik
-
Yok mu hic duyumu olan ya ? Yalana bile raziyiz
-
Yahu tel elimden düşmez oldu. Ne geceden ne de gunduzden bi sey anlamaz oldum.En guzel anda bile bu belirsizlik mutluluğunu bölüyor. Bazı konularda gerçekten karar alamıyorum kesin bir şey yok diye. YAZIK!
-
Bugünden de umudu keseceğim sanki. Asıl stres asıl zor süreç bu hafta da aciklanmazsa olacak. Madem böyle bekleyecektin neden o kadar alelacele yaptın mulakati filan. 5 dk lik kaymakmlik mulakati mi olurmuş. Zamanında çok çok daha uzun sürdüğü söyleniyor.
-
Selamün aleyküm dostlar aylardır takipteyim burada Afili Afili cümleler kurarak size bazı arkadaşlar gibi yalan yanlis bilgi vererek kafanızı bulandirmak istemiyorum ahinizi da almak istemiyorum kuvvetle ihtimal bu hafta açıklanacak diyenlere itibar etmeyiniz kendi şahsi fikrim bu cuma olmazsa haftaya cuma ama uzarsa da neden uzadı diyemeyiz malum ülkenin gündemi oldukça yoğun zaten saygılarımla
-
-
.................
-
@AzizSıddık nerden bu duyum. Bugün de sana inanalim
-
açıklansın artık ya.bekle bekle sabır taşı olsa çatlardı.
-
!!!!!!!!!!!