17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Forum yoneticilerinn isine geliyor bu tarz troller sayesinde canli oluyor forum.
-
Ya arkadaslar cok kastiniz ortam biraz dagilsin istedim
-
Babadan oğula nesil bunlar
-
Gercekten bakanligi daha iyi anliyorum geciktirilmesi konusunda boyle arkadaslari ayiklamak vakit aliyordur dogal olarak
-
@Kaya87 forum canlı oluyor ancak forumun itibarı azalıyor
-
@Kaydı-Silinmiş bu da forumun kalite degil canlilik istedigini gosterir
-
Bu tarihten sonra yeni üye olup böyle duyum paylaşan "potansiyel trol"dur.
-
@adayadayi9876 ben de yeni uyeyim ama hic duyumum yok arkadaslar.
-
Maalesef duyum olmaması trol olmama ölçüsü olmaktan çıktı. Önce güven kazanıp sonradan trol olduğu ortaya çıkan nicelerini gördü bu sayfa sözüm meclisten dışarı. Ayrıca site yöneticilerine haksızlık etmeyin. Kaliteli bir ortam için ellerinden geleni yapan yardımsever insanlar. Bugüne kadar hangi şikayetinize göz yumdular ki...
-
@ümitvâr zaman gostercek arkadasim
-
Kisilerin hayalleriyle umutlariyla dalga gecmem asla. Cunku en kirilgan yanlaridir ayni benim oldugu gibi. Hayalim umudum hedefim kaymakamlik meslegi. Insallah haketmisimdir ve Rabbim nasip eder hayirlisiyla.
-
Ve en cok hakedenlere nasip olur insallah.
-
@Kaya87 Kimseye saygısızlık etmek istemem. Sadece söylediğinize bir yorum yaptım. Siz de öylesiniz demedim yanlışlık olmasın. İfademde kusur varsa affola.
-
@ümitvâr estagfurullah ne affi hassasiyetinizi anliyorum.
-
-
Tatsız şaka olayını az önce öğrendik ve arkadaşımızi uyararak sizlerin ve sürecin hassasiyetini hatırlattık. Sürecin ne kadar zorlu olduğunu biliyor ve hakkınızda hayırlısı olmasi için dua ediyoruz.
Forumda siz değerli kullanicilari üzen, yoran, kızdıran her eylem için daha önce olduğu gibi şimdi de site yönetimi olarak özür dileriz.
-
@AzizSıddık bugun icinde ümit var mı peki kardesim ?
-
-
@AzizSıddık tesekkurler
-
@AzizSıddık nerden aldin duyumu kardeşim. Ne duyumlar gördüm içinde gerçeklik yok, ne gerceklikler gördüm içinde duyum çok