17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaymakam58. Hocam KHK ile bağlantısı; adayların referanslarından KHK ile ihraç listesine konmuş kişiler var ise bunun tekrar kontrol edilmesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi? KHK bekleniyor söylentisi için yorumumdur sadece.
-
@thomas o zaman bu yaris 398 kisi degil 150-200 kisi arasinda
-
@ech08 Valla bilmiyorum kardeşim sadece KHK üzerinden yorum yaptım. İnan aklımdan geçen senaryolardan bir tanesi...
-
@Kaymakam58. 40 kişi var
-
arkadaslar kuvvetle muhtemel haftaya bu dügüm cözülüyor. tahmin degil duyum. ben de bu aksam sizler gibi yine sayfaya bakiyor olacagim ama muhtemelen haftaya.
-
@ozan. Ozancım kardesim insallah agzindan bal damliyo
-
@ech08 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@ozan. Ozancım kardesim insallah agzindan bal damliyo
kardeşim tesekkur ederim. yani khk ya da ne bileyim sinavin iptali gibi bir sey soz konusu degil. gonlunuzu ferah tutun.
-
@ozan. Peki bekletilme nedeni ne kardeşim bu konuda bir bilgin var mi
-
''Neden bu kadar bekletiyorsunuz? Neden bir şeyi elde etmenin anlamı kalmayıncaya kadar, onu vermemekte inat ediyorsunuz?"
- Oğuz Atay
-
@ech08 hocam çok anlamlı oldu
-
@Kaydı-Silinmiş yıkıldım artık , tükendim , buna bağlı her şey.
-
@ech08 hocam inşallah müjdeli haberi alırsınız
-
@ozan. Haftaya cuma gibi mi daha erken olablr mi
-
.............
-
@president06 ben bunu 3 hafta önce demiştim ama 34652374572394 tane eksi yedim
-
@president06 Kaymakamlık sonuçlarının açıklanması öyle tag açmayla ya da organize olmayla falan öne çekilemez ki
-
@mülkiyemüfettisi evet malesef bu gerçek de var ama en azından sesimizi duyurabilirdik
-
Kabine değişikliği düşünülüyor bu yüzden erteleniyor olabilirmi acaba
-
@hakimim_25
aynı şey benimde aklımdan geçti.
ancak revizyon mayıs başında deniyor ??
-
@hakimim_25 zannetmiyorum. Sonucta komisyonda bakanlar yok. Süleyman Soylu Bey de yeni geldi sayılır. Bence bu hafta gelir sonuclar. Sadece tahmin. Duyum değil.