17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaymakam58. Estağfurullah dostum,burdan bazılarını asla yanlış anlamam.yazdığım gibi sadece başka bi şey var dediler.inşallah açıklanır artık da benim duyum aldigim kaynak ve ben yanılms olurum.
-
@dividant2 Hocam o "başka bir şeyi" sana söylediler mi yoksa sadece bunu mu söylediler?
-
@dividant2 kardeşim benim o başka bir şey nedir cidden hani bizde yiprandik ne olduğunu bilsek bizde bir yorum yapabiliriz
-
@dividant2 tamam da ne duyum aldığını paylaşır mısın ?
-
Başka şey neymiş zaten bellydi bişey olduğu bu kadar beklemesi normal değildi
-
@dividant2 senin eksilere arti veriyorum sende bana yardim et
-
Bir şey biliyorum ama söylemiyorum tavrınız hoş değil. Doğru ya da yanlış bile olsa paylaşın lütfen.
-
@ech08 ne zamanlara kaldık saygı değer arkadaşlarım,birlikte yola çıktığım aynı şeyleri hissedip aynı şeyleri yaşadığım değerli dostlarım...Bu beklenen yahut mevcut durumda olan şey olağanüstü haliyle.ve tabi yaşadığımız süreç de olaganüstü.tam olarak beklenen nedir hep birlikte öğrenecgz.hepimizin derdi belirsizlgn kalkması.ben nerdeyse 10 yıldır ders çalısyorum,yoruldum,tükendim,hep yeniden başladım...şimdi tabi ki beklemek çok zor.umuyorum ki söylenenler sadece söylemden ibaret olsun.inşallah sonuçlanir en kisa zamanda...
-
@dividant2 kardeşim hala soylemiyosun sana söylenen şeyi senden rica ediyorum soyle bizde diyelim ki bundan dolayı olabilir yada bunu yapmazlar diyelim
-
@Kaymakam58. dostum yazdım ya.amacım kimseyi merakta bırakmak değil.sadece başka şeyler dediler bu kadar.ha şu khk mi başka bi şey mi dediğim gibi bekleyip birlikte göreceğiz.
-
Yeni bir trol akımı çıktı sanırım. Bir şey biliyorum ama söyleyemem. Sabahtan beri yaptığınız hiç hoş değil. Zaten herkes bu bekleyişten dolayı gergin durumda
-
bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir...kimseyi merakta bırakmak istemiyorum deyip herkesi merak içine sokan arkadaş berhudar ol...
-
Ilk günler hepimiz tahminde bulunduk ama tutmadı. Referandum sonrası denildi yine açıklanmıyor. KHK çıkacak ondan sonraya kalmış denildi şimdi de KHK yı bekler olduk.
-
@Kaydı-Silinmiş evet herkesin gergin olduğu doğru.trol filan olmadığım da belli olsa gerek.bi şey biliyorum da söylemem mi dedim arkadaşım.neyse demek ki neymiş, her duyulan yazılmamalıyms.linç kültürü işte...
-
Evet bir şey duydum dediniz ama nedense açıklamıyorsunuz. Ya valinin kızı bile geldi buraya yazdı siz neyden kimden çekiniyorsunuz ?
-
Adam resmen dalga geçiyor. Lafı sağa sola atıp duruyor bişey bildiğide ettiğide yok palavracı üç kağıtçı
-
Beyler gerilmeyin bi dk simdi hep birlikte subeyi arayip bunaltiyoruz arayan buraya yaziyo tamam mi
-
khk yı bekliyorlarsa ve khk ile ihraç olan olursa liste güncellenecek fakat ohal oldukça memlekette sürekli ihraç khk ları çıkacak biz bu gidişle çok bekleyecez.
-
@kamikaze Onla alakası olmazki zaten 400 kişinin güvenlik soruşturmaları yapıldı bir skinti olsa zaten listeye almazlar olayın khk ile ilgisi yok arkadaslar su an komisyon dışında kimse bisi bilmiyo şubede öyle diyor tüm insiyatif komisyonda belki idari yargı hakimliği komisyonuyla koordine giden birşeyler vardır çünkü ikisindede yedek liste yok ve ikisini de kazanan bir 30 kişi var
-
@Kaymakam58. ben sadece ortalığı (sanırım istem dışı) bi kaç yorumuyla karıştıran arakadaşın paylaşımlarını yorumlamaya çalıştım hocam.herkes haklı şuan bana göre.