17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@fetih çok büyük kaynaklarım tabiki yok uzman arkadaşlar söyledi dediğim gibi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.ya da onlar bu olayı ne kadar bilirler soru işareti.
-
@dividant2 Hocam ne söylediler?
-
@dividant2 tamam da ne dediler
-
@dividant2 meraklandirma milleti söyle zaten gundemi takip eden yok
-
Ne dediler bi söyleyin ya
-
@dividant2 O kadar büyük bir gizem oluşturdun ki anlatamam:)
-
Arkadaşlar verilen cevaplar çok kısa ve net. Yok diyorlar haberimiz yok diyorlar..
-
@thomas gizem mi,geçtik o yaşları dostumben kaybettiğimi kabul ettim çoktan,malesef.bu süreç beni çok yıpratti.oturup kpss çalışıyorum
-
@dividant2 uzman arkadaşların tarafından ne dendiğini soyleyebilirmiyiz
-
@dividant2 duyumunu söylemeyeceksin anladığım kadarıyla çok özel veya çok gizli ise saygı duyarım
-
@fetih kardeş söylese nolacak bizim için olumsuz bişey oldugunu belli etti zaten
-
@dividant2 Hocam herkes hala daha aldığınız duyumun ne olduğunu merak ediyor? İlk iletiyi yazdığınızdan beri kaç kez ileti yazmanıza rağmen konuyu yazmadınız bu yüzden inanın bizlerde acayip bir gizem ve merak oluştu.:)
-
@Kaymakam58. şu an başka bi şey var dediler.da senin nezdinde değil kardeşim ama şu eksici tayfayi cidden anlamıyorum.arkadaş bi şey duyduk yazdık.ki mülakat bitti pazartesi millet açıklanck diye umut tacirlgi yaparken referandum söylentisi var arkadaşlar dediğimde diğer hesapta eksi yağmuru olmuştu.demek ki gerek yokms böyle bir şey diyorlar doğru mu bilmiyorum filan deyp buraya yazmaya...
-
@antimadde orasını anladım ama nasıl bir olumsuzluk mülakatlar iptal mi edilecek liste hazır boşuna beklemeyin mi ne yani o taraf muallakta
-
ya da kaymakamlık mesleğini kaldırıyorlar mı ?
-
arkadaşlar listenin üç asagı beş yukarı hazır olup sonuçların ise bekletilmesi gibi bir durum olabilir mi ya da liste tamamlandıgında hemen duyuruluyor mu
-
@dividant2 hala anlamadk duyumu
-
@dividant2 kardeşim yanlış ama ama duyumunun ne olduğunu bize soylersen bizde bir yorum yapariz
-
Eeee duyum neymiş
-
@dividant2 bela aldn basina soylemezsen 472525277 tane eksi yicen