17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
yarın da açıklanmazsa artık gerçekten tahmin yürütmenin bir anlamı olmaz.çünkü 41 gün geçti ve artık her bir geçen gün anlamlı değil.ilk zamanlarda saatleri bile sayıyorduk oysa
-
@fetih şimdi de khk yı mı bekleyeceğiz yani
-
@Liyakat khk haftaya pazartesi bakanlar kurulundan sonra yayınlanır yani bizim için tarih söylemek gerekirse haftaya cuma derim ama dediğin gibi saatleri sayarken şimdi günler haftalar anlamsız oldu neyse yarın yeni bir gün yeni bir umut dilegiyle
-
Bi süre daha bekleyecek gibiyiz
-
42.gun...eğer bugünde aciklanmazsa kesinlikle haftaya açıklanır bu işin daha fazla uzayacagini düşünmüyorum
-
@Kaymakam58. khk yayınlandıktan sonra daha uzama sebebi kalmayacağı düşüncesindeyim
-
Sayın bakanımız tuncelideki aziz sehitlerimizle ilgili tweetinden sonra bir tweet yayınladı hepimizin bu düşünceye sahip çıkması gerekiyor.bugün bakanımız bakanlıkta goc idaresinin yaptığı ödüllü yarışmaya katılacak umarım bakanlik haftanın son günü olan bugün 92 gün önce cuma günü osymnin yaptığını yapar ve bu mübarek cuma gününde kaderimiz belirlenir
-
Mesele çok başka...
-
@ech08 ?
-
Bugün ben de başka başka meseleler duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmediğim için yazmak da istemedim.her gün başka başka şeyler deniyor.Hakkımızda hayırlı olan olsun inşallah.
-
@dividant2 kazanirsak tanisalim
-
@dividant2 kardeşim duyumunu paylaşır mısın
-
@fetih dün bu khk mevzusu deniyordu.bugün ise başka bir nedenle bir süre daha kalacak deniliyor.umuyorum ki bu bir süre kısa bir süredir
-
Ne deniyor ki bekletilme sebebi ne duyumu kimden veya nerden aldiniz
-
@dividant2 neymiş o baska bir sebep paylasir misiniz ? Cok meraklandirdinizda.
-
@dividant2 kimden veya nerden aldınız önemli değil kardeşim sadece duyumunuzu paylaşırsanız seviniriz
-
Nedir bu yeni duyum arkadaşlar
-
Arkadaşlar kaymakam adayları şube müdürlüğünün telefonunu yazabilir misiniz rica etsem
-
0312 422 41 73
-
@sbkyhrn bizide haberdar et kardesim