17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Belki başka bir sınavla alakalıdır
-
@dadash25 başka sınavım yok kardeşim. Şu an çalışıyorum zaten. Hayırlısı bakalım. Bekliycez mecbur
-
Benden baska hic polis gelmeyen var mı peki sorusturma icin ?
-
@cfb_1907 hocam gelmişlerdir konu komşuya falan sormuşlardır belki
-
Benim tanıdığım hiç kimsenin evine 1 kez bile gelmediler komşularda dahil
-
@cfb_1907 gelmiştir ama evde yok anınıza denk gelmiştir kardeşim. Sonuçlara bir tık kalmış güvenlik sorusturması mı yapılcak hala o işler çoktan bitti dediğim gibi evde yokken gelmişlerdir.
-
@KD6 yok hocam ne ikamet evime nede memlekete gelmemis kimse. Bakın ustte birkac arkadasa daha gitmemisler. İlginc bir durum
-
Bana da kimse gelmedi kardesim
-
Zaten gelseler de eşim ve ben çalıştığımız için bizi bulma ihtimalleri yok eşim farklı şehirde ben farklı şehirde ama ikametimiz ortak
-
@KD6 sonuçlara bi tık kaldığı senin yorumun. Beni zan altında bırakma. Yalan soleniyorum ben. Ama her şeyi buraya yazmamak gerekiyo demek ki neye istiyosan ona inanmakta serbestsin.
-
-
@Hulasamu inşallah öle olur. Ama dün beni tekrar sordukları için umudum pek yok. Inşallah hızlı bi şekilde bitirirler artık
-
@yemre6606 acaba olumlu olanları mi tekrardan soruşturuyorlar bu yorumu çıkarabilir miyiz
-
Belki de daha önce soruşturma görevini yürüten polis memurunun bu 9bin kişilik uzaklaştırma listesinde var olması böyle durumda olanların yürüttüğü soruşturma işleminin bir daha tekrarlanması olayı da olabilir. Sadece bi fikir.
-
@fetih 104.dönemde bi arkadaşım var. Bi kaç defa gelmeleri normal dedi. Bu yüzden o sonucu ben çıkaramadım.
-
@osaduman mantıksız değil bence.
-
Ne polis ne jandarma ne de mit geldi . Uzulelim mi ?
-
@yemre6606 hic gelinmeme durumunu da sorabilir misin ?
-
Arkadaşlar çalıştığım kuruma beni sormuşlar bi kaç kez. Ancak komşularıma sorulup sorulmadigimi bilmiyorum. kimse bi sey demedi. Bendeki durum da böyle
-
Arkadaşlar kesinlikle sormuslardır. Sorulmama diye bi sey mümkün değil. Halen çalışanların kurumlarına da ekstradan soruluyomus. Sadece sizin haberiniz olmamıştır.