17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Valve haklisin napalim arkadaslarin iyi niyetine ve sozune guveniyoruz
-
-
@Hulasamu sizi uyandırmak amacındayım. Haddimi aşmam inşallah. Rica ederim son dört yazdığınızı dörtten bire doğru okuyun.
-
-
-
@Hulasamu Estağfirullah, ben de kırıcı olmak, kimseyi yalanlamak istemem ama talip olduğumuz meslek bizi dikkatli konuşmaya ve uyanık olmaya itmeli, sorgulamalı, gerekirse hesap sormalıyız. Ben haber uçurmaya karşıyım hepten. Bekleyelim beraberce. Fikirlerimi ifade etmekten kendimi alamadım. Okuyan herkes kendi değerlendirmesini yapar. Saygılarımı sunarım ve bu konuyu burada kesiyorum.
-
UYARI!
Arkadaşlar lütfen nabız yükseltici mesajlar ve ikili diyaloglardan uzak duralım. Süreç yorucu ve oldukça gergin geçiyor. Bu süreçte birbirimize çatmak, tartışmak, kalp kırmak, heves kırmak yalnızca anlık tatminler getirir. İçeriklerinize, diyaloglarınıza müdahale etmek istemiyoruz. Bu nedenle sizden biraz daha anlayışlı olmanızı rica ediyorum. -
-
-
Arkadaşlar ben kaçırdım galiba mesajı göremedim
Bakan beyin yayınlamamız lazim açıklamasını yaptığını söyleyen arkadaşımız söyleyebilir mi tekrar basınamı yapti yoksa duyum aldığınız kişiyemi söylendi -
Tamam arkadaslar face deki gruptan izledim kaymakamlik dememiş ama onada çalışır inşallah bide zaten önümüzdeki hafta cuma cumartesi demiş ona
-
İlk defa duyum paylaşcam kızmayın lütfen:)
Bana da dün bakanın özel kalemine soruldu bu hafta yok önümüzdeki hafta olabilir dendi dedi ama inanmak istemedim ben o duyuma yinede her dakika bakıyorum -
@adayadayaday millet susarak kizdi sana
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması için ikinci defa ikametine gelinen var mı aranızda
-
@yemre6606 seninkine geldiler deme
-
Bana bikere bile gelmediler
-
@ech08 evt. Dün ikinci kez gelmişler. Kısa vadede sonuç beklemeyelim bence.
-
@yemre6606 ihtimal dahilinde değil bu söylediğin yanlış bilgi vermeyelim.
-
@yemre6606 ne sormuşlar
-
Ne yanlış bilgisi arkadaşım. Buraya yazmak zorunda değilim. Ama siz de bilim diye soledim. Klasik sorular sormuşlar. ne iş yapar. Eşi ne iş yapar. Çocuğu var mı. Nasıl biridir gibi sorular. Güvenlik ve arşiv soruşturması formunu 3 nüsha vermiştik. Acaba mit, emniyet, jandarma ayrı ayrı mı gönderiyorlar acaba. Jandarma bölgesiyle emniyet bölgesi farklı ama.hayırlısı bakalım