17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kadir_karasu sanadami dediler çünkü ben gecen ki gibi bir video gormeden inanamiyorum
-
................
-
arkadaşlar malum bizim süreç bizden öncekilerden farklı oldu sonuçların mesai saatleri içerisinde gelme ihtimali olur mu
-
@Hulasamu yanlis anlama kesinlikle seninle ilgisi yok . Ama o kadar yitirdim ki aciklanacagina dair olan inancimi ben haftaya da beklemiyorum artik . Yine bisey cikacaktir ve surec uzayacaktir. Ben boyle dusunuyorum ama insallah insallah insallah haftaya aciklanir artik denildigi gbi
-
@fetih1453 zannetmiyorum hocam
-
Ben Hakimlik mülakatından önce beklemiyorum.
-
PÖH bari açıklansa da bi çalışmanın olduğunu görsek.
-
-
@dadash25 bakan beyin cuma çıkışı açıklaması
-
Hem face grubuna hem foruma koyduk videoyu yorumları alalım beyler videonun başında 1-2 gün içinde diye bir cümlesi var sayın Bakanımızın acaba ne hakkında
-
@dadash25 Valla ben videonun başını hiç anlayamadım. İkisi birden dediği Kaymakamlık mı acaba onu da anlayamadım?
-
@thomas kardeşim başka açıklanmayan yokki
-
@thomas benm anladigim sayın bakan hem pöh hemde kaymakamlik haftaya diyordu. Pöh te gecti
-
"o da haftaya" o ? forum biraz birazdaha fokurdasın bakalım
-
@adayadayı son kiside pöh sonuclari diyor işte. Ikiside haftayaymis
-
Jandarma sahil güvenlik falan bunlardan alım yoksa başka da alım hatırlamıyorum kaymakamlıktan başka
-
@dadash25 Sadece sınav olarak düşünmeyelim belki başka bir şeyin açıklanması olabilir. Ne bileyim ya yine belirsizlik:)
-
bi de dikkat edilirse belki yarın belki yarından da yakın ifadesi var
-
@fetih1453 aynen onu arada başka bir şey için söylüyor heralde
-
Arkadaşlar en azından direk ilk ağızdan duyduk duyum paylaşılmaz artık