17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
madem kaymakamlığı soruyosun doğru düzgün çekseydin be kardeşim video da kaymakamlığın k si bile geçmiyor.
-
@dadash25 PÖH sonuçlarını biliyoruz ama bizimkini ben duyamadım
-
@adayadayı videoyu ulaştıran arkadaş kaymakamlığın sorulduğunu söyledi
-
PÖH için geçen haftada "haftaya" denilmişti. Ya haftaya da "haftaya" denilirse
-
@osaduman Hocam haftaya ama hangi haftaya:) Ben yine söylüyorum Hakimlik mülakatından sonra açıklanacak..
-
-
videoyu tübitak daki bilim adamlarına verdik inceliyorlar
-
Bunun bizle alakası yok. Varsa da ben ikna olmadım
-
@adayadayi9876 Bunun bizle alakalı olan kısmı "ikisini de haftaya açıklayacağız" ibaresinde ki ikisinden birisinin olma ihtimali
-
@thomas evet o iste biraz.
-
.............
-
arkadaşlar sabah cnnde paylaşılmış açıklanması beklenen 19.dönem pöh sonuçları diğeride kaymakamlıktır büyük ihtimal http:// www .cnnturk.com/ajanda/poh-sozlu-mulakat-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak
-
21 mayıs olaganustu kurultaydan once bitmez bu is . Gecen hafta , haftaya dedigi poh bile yine haftaya kaldiysa varin gerisini siz dusunun
-
@mrx08 Benim dediğime geliyor Hakimlik mülakatından sonraya kalıyor iş
-
güvenlik soruşturmalarında hakimlik ile kaymakamlık çakıştı. soruşturmacıların iş yükü fazlalığı dolayısıyla gecikti. Benim teorim de bu.
-
belki yeni sınavın ilanından 1 gece önce filan açıklanır
-
VİDEODAN HİÇBİR ŞEY ANLAMADIM. Video pöhle ilgili gibi geldi bana, belki de kaymakamlık ile ilgili kısım geçmiyordur. Ama ne olursa olsun iş edinmiş, sormuşlar teşekkür etmemiz lazım.
-
kaymakamlık sorulmuş fakat pek belli olmuyo ses çok kısık geliyo 2side dedğinden kasıt pöh ve kaymakamlk
-
@odtüsbky 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Bakanlıktan bugün aldığım duyuma göre bu hafta içi açıklanma ihtimali yok. Ancak en geç Ramazan Bayramı öncesi açıklanır, biz de bir an önce açıklanmasını istiyoruz dendi.
Herkesten özür diliyorum. Yanlış anlamışım. Ramazan bayramı değil, Ramazan ayı gelmeden önce açıklanacakmış.
-
@odtüsbky teşekkürler dostum herhangi bir kayıp yok zaten birinci ağızdan duyduk bugün bir şeyleri.