17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@thomas kısmen evet . her olayda durun şu sayılı kanuna bakmam lazım dememesi gerek mesela
-
@vaniköy-sakini seni taşa tutmadigimiza şükret. Puan al konuş. Belki de senden bile iyidir puanim kimle konuştuğumu da bilmiyorum ki. Seni muhatap alanda kabahat
-
@adayadayi9876 iki dakika yüksek lisans başlığına baktım hemen kavga çıkmış. Taşa tutmak nedir ya?? Bu da sana kapak olsun kardeş. Dilekçe milekçe geç bunları, önce insanlığını korumayı öğren.
-
-
@Valve işine gelmedi di mi vay koçum benim
-
@adayadayi9876 haline benden önce gülmen güzel davranış
-
Arkadaşlar neden kaymakamlıkla ilgili başlıklarda sürekli bir atışma, tartışma, sataşma ve asabiyet var. Birileri kaymakamlık sınavına girmediği halde burayı sabote mi etmeye çalışıyor yoksa gerçekten yakın zamanda ülkede önemli mevkide yer alacak kişiler bu kadar asabi mi. Forumun huzuru açısından sizden rica ediyorum biraz daha kibar, anlayışlı ve sakin olalım. @paretowilfredo @aliveli @Phoenix @Antimülakat hepsi bu başlıkta bir şeyler demekten yoruldu. Sizden rica ediyorum hepimiz yetişkin insanlarız, hem kendinizi uyartarak garip bir duruma düşmeyin hem de bizi sizi uyarmak zorunda bırakarak zor duruma düşürmeyin. Hepinize anlayışınız için teşekkürler.
-
@mrx08 O zaman ezberi kuvvetli ilk 100 kişi mi alınmalı?
-
Adam insanlık diyor, dilekçe diyor, sonra yav hehü, taşlamadığımıza şükret diyor. Bari hemen çelişmeseydin kendinle. Bir provakatör daha geldi.
-
FORUM KURALLARINA AYKIRI İÇERİK NEDENİ İLE YORUM KALDIRILMIŞTIR.
LÜTFEN İKİ DİYALOGLAR VE TARTIŞMALAR İÇERİSİNE GİRMEK YERİNE YÖNETİCİLER İLE İLETİŞİME GEÇİN. -
@adayadayi9876 büyüklük Allah'a mahsustur, ben ise küçüğüm elhamdülillah.
-
Ama komik değilim, sadece sen ağlanacak haline gülüyorsun.
-
@Valve ben yazdıklarını gülerek okuyorum.hiç de ağlanacak halim yok.
-
Arkadaşlar tartışmayı uzatmaya devam ederseniz müdahale etmek zorunda kalacağız. Yazdıklarımızı ve forum kurallarını okursanız gerçekten memnun oluruz.
-
Bu tartışmaya son vermeniz için son kez sizden talepte bulunuyoruz. Sürekli tartışmaların içerisinde aynı isimleri görmekten yorulduk. İkaz, rica, uyarı, istek.. Tam olarak ne yapmamız gerekiyor? Tekrar ediyorum. Bu tartışmayı lütfen sonlandırın.
-
@adayadayi9876 tmm bırak ugrasma gıderler bırazdan
-
@adayadayi9876 yazdıklarımda seni anlattığım için gülüyorsun. Dilekçe yazmasını bilmeyen adam kaymakam mı olacak dedikten sonra he he diye bir cevap vermen senin klinik bir vaka olduğunu, aslında yazdığından çok farklı bir insan olduğunu gösteriyor. Yazdığın gibi olsana, ne diye bukalemun gibi iki saniyede bir renk değiştiriyorsun. taşlanmadığına dua edecekmiş adam. Yuh sana. Yuhh!!
-
@thomas yok dostum hıcbı seye bakılmadan dırek ilk 100 değiştirdm fkrımı
-
Mesaj üyenin kendi isteği ile kaldırıldı.
-
@vaniköy-sakini Düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Olumsuz karşılıklarda dikkate alınarak daha iyisi için çabalayacağız elbette. Fakat tartışmak yerine bize iletirseniz durumlarınızı biz de tartışmayı sonlandırmak yerine olumsuz içeriklere müdahale etmek için çabalarız.